?

Helsike... jag tror jag är kär..

Ingen sa att det skulle vara såhär svårt

Gud... jag vet inte vad jag vill.




Regning söndag

Halsontet fortsätter. Idag skulle jag ha målat båthus men jag är så mör i kroppen så jag bara orkar inte! Jag ska äta en frukt till frukost snart så jag får i mig lite c-vitamin :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. orkar inte göra speciellt mycket.


En bild från i midsommras :)


LÖRDAGS NATT

Positivt: Han är så söt! Så söt så söt så söööt :)



Negativt: Jag är så orolig. Vill inte behöva vara det. Kan kanske inte behöver det.. Men jag är det. Det får aldrig hända dig något. Mitt kött och blod. Jag älskar dig.

GRÖNA LUND 30/6

Millan och jag drog upp till gröna lund och hade hell of a good time för ett tag sen. :)






Här var jag så jävla stolt för jag hade åkt INSANE själv. Millan vågade inte! HA HA CHICKEN!!





Hade en sjukt rolig dag! :)

SJUK

Ush jag är sjuk. Mitt huvud är tungt. Min hals gör ont. Och jag är ensam. Jag hatar att vara ensam, är så trött på att bo själv. Idag skulle jag igentligen vara i Motala och spela in film. Det här suger. Lägenheten ser ut som fan och jag har ingen mat. Låter jag bitter? Jag är bitter. Så in i helvete bitter. Kunde inte sova i natt heller för ryggen. Måste vara nånting som är snett. Jag måste försöka ta mig ut och gå lite sen... få lite luft. Det var det negativa.

Nu - till det positiva! På måndag åker min puppelimupp (pappa haha ;) och jag och provkör en offroad hoj! Vi har kollat in en Yamaha xt660r men den är troligtvis lite för hög för mig dock går det ju att sänka med några centimeter och det kan nog göra susen! :D (Ja jag håller på att ta MC kort)




...

Är du fortfarande arg?
Kan du fortfarande läsa mig?
Jag brukade skrika, gråta och spy.
Men det fanns dar.
Jag minns dom än.
Dom bästa nånsin.
Är du fortfarande arg?


VART FAN TOG ROMANSEN VÄGEN?



Nu får det ta och hända något tycker jag. Nu vill jag hitta kärlek.

RSS 2.0