Test

Testar om blogg.se på phonen funkar nu!


SOLA

Goooomorrron upplands väsby!!!
Börjar jobba 11.20 så snart ska jag gå och ta en solning innan. Jobbar till sent i kväll så jag kommer inte få njuta av den fina vårsolen som är ute! Shit måste dra nu tilloch med!!!

SOL

Härligt vöder det är idag! HAr redan legat i sängen och solat lite! Solen brukar stråla in vid halv 10-10 tiden och vi har så stora fönster där att hela sängen ligger i solsken. Jag brukar då dra av mig täcket, öppna fönstret och somna om. Perfekt!
Nu sitter jag och äter frukost, ägg och kaffe. Har fått låna mammas bil idag så snart ska jag och Ludvig åka in till stan och kolla lite på stan. Härligt med en ledig dag idag!




#23

Mhm, har precis käkat middag. En köttbit och sallad, lite halvtråkigt sådär. Innan dess var jag och tränade borta på träningsverket. Det gick så bra så! Ska verkligen försöka hålla det här med "en gång om dagen" nu! Känns alltid så skönt efteråt. På tal om träning så var jag ju och hämtade mitt pris i går, World Class träningskortet. Det var en hel massa grejer, en superfin bag och en handuk och så. Frågade vad kortet var värt ifall jag skulle sälja det och det var värt hela 5290 kr! Fy fan vad dyrt tänkte jag, och funderade ett tag på att träna där efterso det var så fint där. Men nää, jag kommer aldrig åka in till norrköping bara för att träna när jag har kort här i söderköping. Ska nog lägga ut en annons på world class kortet och se om någon vill köpa det billigare. Är det någon av er som skulle vilja det? Någon som endå tänkt börja träna där? Let me know!

Känner mig nyttig idag! ♥

GULT ÄR FINT

Titta vilken fin klänning jag hittade på H&M igår! Kostade 299 och jag ska lätt köpa den snart! Riktigt snygg! Jag som letat efter något fint gult i flera veckor!!

Choklad

i hela ansiketet sitter jag med! Fick en ansiktsmask av min farbrors familj i present. Den kommer från LUSH och luktar jättegott. Dock är jag aningen skeptisk, jag är nämligen en av de som påstår att choklad faktiskt GER FINNAR! Det slår lixom aldrig fel, så att sitta här med choklad i hela nyllet känns lite som att leka med elden... Vi får se hur det blir va.

#22

Yo yo!
Blev en kort arbetsdag idag så nu ska jag åka in till stan med Freyda. Ska lämna in min trasiga skitphone. Tur att jag har min gammla 3a kvar så jag slipper en lånetelefon. Ska även hämta ut mitt träningskort som jag vann. 1 år på World Class nere i city i Norrköping. Jag har ju redan ett träningskort här i söderköping så jag tänker sälja det jag får nu för en billigare peng till någon som vill skaffa ett kort där. Kan ju vara en shysst deal sådär. Nu är det dags att möta freyda och springa till bussen!

DONE

Nu är jag klar! Nu kör vi! JAG SKA VINNA SKITEN UR MILLAN! ♥




ICH HABE HUNGER

För jg har fortfarande inte ätit något! Är man lat eller? Har inte ätit ett smacka på hela dagen förutom tårta! ACK ACK ACK! Snart ska jag dock in till stan och träffa Millan och vi ska äta innan vi åker och bowlar! Det ska bli jätte kul! Var superlänge sen jag bowlade faktiskt, tror dock jag har kvar moovsen! Hähä. Gillar inte att förlora! Vi ska försöaka hinna med minigolf också innan bowlingan. Jag råkar veta att Millan är en jäkel på både bowling och minigolf och hon har vunnit flera gånger över mig back in the days. Tänker inte låta det upprepa sig, haha! Nu ska jag göra mig i ordning sen åker jag. Får skjuts av fina Josefine in till stan ♥


LÖRDAGEN 10/3 2012

Hej på er!
Har varit nere på kalas hos min kusin som fyllde 9 i måndags! Tårta och kaffe och massa gott! De bor i vårat hus fast på bottenvåningen. Sitter och funderar på om jag ska äta något. Kanske tar och steker en lax.
I kväll ska jag kanske träffa Millan. DEt var längesen vi gjorde något och jag hoppas att det blir av!
Nästa söndag, den 18e, fyller jag 22 år!!! Då på söndagen ska jag ha fika bjudning för släkten och jag håller på att planera för en riktigt bra födelsedagsfest helgen efter.
Nej nu måste jag verkligen äta någon mat!
hej då.

LUNCH

God lunch på er! Pojkvännen står här bakom och gör gucamole, herregud där uppe, hur stavas det? Till det ska vi äta lövbiff bara. God lunch. Sen ska jag åka och skura ett kylskåp! Låter kul va? Måste leta upp bikinin också, vi ska bada badtunna på p.mötet! Gött!

I morgon kära flickor är det ladys night på Hageby Centrum! Det hörde jag på radion förut! Det ska vara hårstyling sminktips, klädvisning, massa erbjudanden i butikerna, goodiebag osv! Låter kul va!? Skulle starta kl 17. Hoppas alla fina flickor dyker upp!

UP AND RISE!

Godmorgon! Vaknade för någon timma sen, mycket skön sömn har jag haft i nattt! Idag ska jag fördriva dagen med kanske lite promenad? Runt klockan 4 ska jag på personalmöte, ser jag fram emot hihi!
Sitter här och tittar in mor köket... tänker på vad som finns i kylskåpet.. Igenting typ. Det betyder att jag måste öppna frysen och jag skämtar inte när jag säger att jag hatar att öppa frysen. Det är kallt som fan, det är bökigt, lådor ska dras ut och in å bläk. Jaja, det är dags....

Sömndrucken och nyvaken i min härliga säng. Älskar duntäcken! Fluff fluff!
PÅ tal om fluff!! Maria Montazami kommer ju till make up store den 19e! Vore ju för härligt att få vara med henne irl!



#22

Nu ligger jag och myser i sängen! Ska snart kolla runt på kläder på nätet hihi!


#21

God kväll!
Nu ska jag unna mig en riktig spakväll. Bad och krämer och lugn musik, lite tidningar och så.
Var inne i stan förut oc testade parfymer. Chanel, en doft på vardera handled. Har sniffat hela kvällen för att komma underfund med vilken jag tycker bäst om! Jag tror redan jag vet men jag ska fundera ett tag till i alla fall!
Snart kanske det händer något roligt också! Hoppas verkligen att det blir av. Vågar inte säga något än för då kommer jag att hoppas för mycket.... iiiiih!
Nej, nu ett glas rött och bums i badet! Ja, ett glas om dagen är bra för hjärtat! Stenhård princip! Haha nej, men ett par kvällar i veckan kan jag tro rensar upp lite där inne bland artärerna. Inte mer än ett glas dårå.




Premiär för detta ikväll. Ska bli spännande! ♥


MIN PLATS I SOLEN

Här satt jag och myste förut. Helt sjukt vad skön det var där i lä! Vill bara kunna dra på mig klänning snart! Åhh!!!


#20

Vackert väder idag IGEN! Det spritter i hela kroppen och nu ska jag gå ut på en långpromenad! Hoppas solen håller sig framme hela dagen!

Några små fluffiga moln på den annars så blåa himmeln. Från vårat köksfönster ♥


ROBYN

En artiskt som jag verkligen har underskattat är sjukt duktiga Robyn. Har väll kanske förknippat henne med "give me love" aa ni vet som man lyssnade på under 90`talet. Hennes musik har ju dock ändrat riktning sedan dess. Tycker att hon är grym. Lite kul är också att hon kommer att vara förband till Coldplay under deras turné i sommar! Ska verkligen se till att få tar gå en biljett, dock ser det bara ut som att det finns VIP platser kvar.. måste lösas!!!
Enjoy ♥

#19

Hallå hallå!
Tomt har det varit här på bloggen ett par dagar. Kan ju dra en snabbspolning över vad som hänt dessa dagar.
Förra veckan jobbade jag och that´s about it. I lördags var jag ute med Josefine, (synd att du inte följde med Frey) på trappan. Första gången jag var där faktiskt men kommer defenitivt gå dit igen! Vi hade kanonkul, iiiiiiih ♥
Idag stod inget jobb på shemat, så istället städade jag en lägenhet i en av pappas fastigheter. Det var faktiskt kul! Jag lyssnade på p3 och gnodde runt, sjöng med Amanda Jenssen å sådära, hähä. Fint blev det också tillslut.
Drog sedan in till stan, lunchade med Ludden och köpte födelsedagspresent till min kusin som fyller idag! Hipp Hipp Hurra!

I morgon har jag ingenting inplanerat, eller jo, jag skulle behöva åka till stan och lämna in min telefon. Nu är det verkligen illa! Ljudet är helt paj och folk hör inte när jag pratar. Blir tokig!
Nu ska jag se halv åtta hos mig på tv4 play!






RSS 2.0