EN BRA MELLANDAG

Idag började jag träna igen, det var länge sen... Jag hoppas det inte var en engångsföreteelse, utan att jag verkligen håller i hela vintern!



I morse, älskar min nya morgonrock. 199:- på LINDEX







Paus i handlandet

Sitter och tar en kaffe, är på hc och kollar in rean! Än så länge har jag hittat en tröja på Gina. Nu ska jag kika vidare!


Här är föresten en bild på en julklapp jag fick, en Mulberry!!!!


FRÅN OCH MED NU - BILDER!

Kan vara helt sjuka, flummiga, oförståliga bilder, men kanske också roliga och härliga! Från och med nu kommer jag att blogga med bilder och bara skriva lite grand ibland.
Sitter i sängen nu och ska sova, då hittade jag kameran. klicka av ett par rackare.
Kan ni gissa vad det är?
God natt


KAN INTE SOVA

Godnatt eller vad man ska säga. Klockan är 2 på natten och jag kan verkligen inte sova! Har försökt tanka ner lite musik men utorrent verkar lite skitnödig. Jag kan ju nu när jag har all tid i världen på mig att bli trött, berätta om lägenheten som jag och Ludvig flyttar till i början av Januari.
Vi ska alltså flytta till Söderköping! Home-town! Detta är ganska nyligen påkommet men allt har gått väldigt smidigt till. Lägenheten vi ska flytta in i står tom nu eftersom köket och badrummet ska renoveras. Dock har vi fått nyckeln så vi kan börja trixa och fixa i övriga rum i lägenheten redan nu. Eller kan jag kalla den lägenhet?!
Jag kallar den våning!!! Aldrig trodde jag att jag skulle få bo i en så vacker våning redan vid 21 års ålder!!!
Lite info, (åh jah är så exalterad att jag spricker)
  • Våningen består av 4 rum + kök
  • Yta: 110²m !!!
  • Nyrenoverat kök + badrum
  • Högt i tak!
  • Kakelugnar i varje rum! (I vardagsrummet kan man elda brasa!
Vi har redan varit inne i lägenheten och kollat, dock fanns det ingen ström då och det var mycket mörkt, men oj så fint och stort! Det känns så himla bra! Vill bara jubla!
Tyvärr så har jag inga bilder på den än men jag ska se till att knäppa av ett par när jag är på besök där nästa gång.
SKA SNART FÖRSÖKA SOVA
NATTI ♥

JULKLAPPAR

Yo.. Har pluggat hela dagen och bara ätit ett par mackor. Är vrålhungrig och eledig. Ska ner till stan tänkte jag och köpa julklappar. Och kanske äta nått litet tills det blir middag sen. Fast i skrivande stund blev det ändrade planer, ska till millan istället. Tvinga henne och hennes Z att följa med och handla julklappar!
Ikväll ska jag berätta om den kommande flyrten den 1 januari! Ihhh!



Jag idag


RSS 2.0