#18

ALOHA!
Äntligen hemma och nu måste jag iväg igen. Ska till gamla lägenheten och hämta de sista grejerna för i morgon ska de nya flytta in. Haha, de anar nog inte vad de ger sig in på. Vi varnade dem i alla fall.
Nu måste jag åka iväg, fick låna min brors bil till detta tack och lov!

Coco

Jag vill så gärna ha en fin parfym. En som doftar Tova, eller snarare gör mig fullbordad. Haha, nej men alltså något som kan bli ens signalement. Vore ypperligt. Jag har varit förkyld ganska länge nu, så att börja ge mig på å leta dofter de närmsta dagarna är inte aktuellt. No, no!
Tydligen så sov Marilyn Monroe endast i två droppar Chanel no 5, vem bryr sig, she´s such a drama queen.
Den ska vara dyr också, min parfym, så att varje droppe jag tar på mig ska kännas lyxig. En gång för flera år sen fick jag för mig att göra en egen parfym. Min kemilärare i högstadiet talade nämligen om för mig att det var helt möjligt att göra själv. Jag letade länge på internet och hittade tillslut ett recept på något som skulle kunna bli en lovande doft. Första steget var att få ut oljan ur en citron. Det gick fett bra och jag fick en fin samling olja, dock tog det här första momentet ungefär en vecka att göra och när jag väl hade min jävla olja (steg 1 av typ 30) så hade jag ingen som helst lust att fortsätta. Tog alltså alldeles för mycket tid, tråkigt var det också. Då. Vem orkar sitta och vänta  på en citron när man är 14? Det var det. Kanske skulle jag ha mera tålamod om jag gjorde ett nytt försök nu. Vi får se, jag kanske börjar någon dag. Tills dess...............

# 17

Hej!
Idag hade jag min första inskolningsdag på Bakfickan! Jag stormtrivs och mår så bra när jag är där men det är mycket rutiner och kunskaper som jag måste få in i skallen, hihi. Nu är jag väldigt trött, jag sov bara fyra timmar i natt. Igår såg jag klart säsong 4 GG och jag känner mig lite ledsen just därför. Dessutom slutatde det inte som jag ville. Väntar på säsong 5 nu. Ska bli smaskigt!
Nu har vi ätit middag och jag ska snart ta ett bad tror jag.
Givetvis som det borde vara.




#16

Hej!
Idag är det lördag och ikväll är det party! Härligt väder idag och humöret är faktiskt on top. Har städat badrummet med The Killers och käkat pizza! Tittade på klockan nyss, snart 4 och det är fortfarande SOL! Iiiiiiiiiiih, snart är det verkligen vår!
Nu ska jag duscha, måla naglarna, ditt å datt och sen upp till Freyda!
Ska se till att ta mycket partybilder ikväll!

#15

Hemma från träningen! Känner mig duktig! Nu kan jag äta godis med gott samvete ikväll, det är ju fredag va. Först middag dock. Blir ryggbiff och en god sallad med mozza. Mumms!
Var supernära på att hänga med på fest ikväll med min vän Millan, men kom i sista sekunden på att jag ska ju faktiskt ut i morgon med Freybrej och fest två dagar i rad funkar inte för mig när jag är förkyld hähä. Dessutom har morgondagen varit planerad sen länge, aa sen i förrgår. Nu ska jag steka mitt kött så att det blir en vacker Medium-rare. Skulle ALDRIG få för mig att äta en köttbit well done. Totalt slöseri. Hihi.



Såhär vill jag har mitt kött 


Bild: Google

TRÄNING

Nu ska jag bort och träna, jag kan inte dra ut på det längre! Måste bara ladda nallen lite så jag kan lyssna på spotify under tiden.
Just det, OBS OBS OBS! Min mobil är konstig för tydligen kommer inte sms fram som dom ska och ljudet är jättekonstigt! Så om någon skulle smsa mig men inte få svar, ring i stället!!! Ska lämna in aset nästa vecka.


Tog en klädsel idag också! Dock sket jag i conversen och drog på mig ett par boots istället.
.

#14

Nu ska jag in till stan och äta lunch. Min mage skriker efter en semla men herregud, så kan jag ju inte hålla på... Jag förbannar Freyda som visade min semlornas värld! Haha nej då, det gör jag inte. Vet att du skrattar om du läser det här frey ♥



Me and my pall!




HEADER

Gjorde ett halvhjärtat försök till att få ihop en ny header. Det visade sig att den blev för liten och för tråkig, så jag slänger upp den som en vanlig bild. Ska försöka få ihop nått liknande snart fast med lite mer..... vet inte vad det är för ord jag söker... finess?




#13

Yo.
Igår somnade jag - hör och häpna - klockan 8 på kvällen. Sen sov jag till tio i morse! Sov för länge för jag kännde mig snarare trött än utvilad. Kan ju lätt bli så när man sover lite för mycket. Dagen har gått i ett och ett tag var det så strässigt att jag var tvungen att springa ifrån min halvfulla vagn på hemköp. Personalen hade säker jättekul med att plocka tillbaka alla varor... svor på mig gjorde de säkert också samtidigt.. hoppas inte. Men nu vågar jag inte handla där på ett tag i alla fall.
Köpte även en växtbaserad sörja som ska hjälpa mot förtjylning KanJang? Jingchingjong? Hoppas det hjälper nu.


Vill även passa på och berätta att jag hatar Big Brother och allt som har med det att göra, givetvis även dess totalt blåsta tittare. Min familj och mina vänner är undantag såklart, eller är dom trots allt också lite off to mars? Hmm...


Idag fotade jag faktiskt min klädsel, tyvärr kan jag inte göra på annat sätt än mobilen+spegeln grejen, så lossas att ni varken ser mobilen eller spegeln. Blusen (eller vad det nu är) kommer från H&M och den har inte riktigt lika mycket MM look irl. Brallorna är från GinaTricot och dessa är mina favvosar. De ser lite skinnbralliga ut.





#12

Godmorgon! Eller förmiddag.. Jag var uppe tidigt idag, med tuppen med andra ord. Anledningen till det var att jag trodde att taket skulle rasa över mig! Det bara dånade över mig och det tod ett tag innan jag kopplade att det är snön som faller från taket. Så himla skönt endå, att snön nu sakta smälter! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det inte kommer mer snö nu!

Jag har varit dunderförtjyld hela helgen, jag brukar aldrig bli förtjyld men när det slår till slår det verkligen till. Idag är det dock mycket bättre och det verkar äntligen ge sig.
Igår försökte jag setta på ett par lösögonfransar... det var svårt och gick inte bra. Haha men de gör en hel del de där fransarna.

NJUTA

Såhär njuter man en vanlig vardag.
Ligga i badet och se Gossip Girl ♥




Nu ska jag snart träffa freyda!

SJUK

Hej på er. Idag vaknade jag och var DYNGförtjyld. Sådär att det dunkar i huvet när man rör det för fort. USH vad tråkigt, ännu mer tråkigt eftersom vi har handverkare här och kaklar köket! Det blir så himla bra! Ska visa er senare idag.

TRISS

Känner att jag har haft tur på sistone, så idag köpte jag två triss!
JAG VANN!!!!
25 kr, vad annars, så jag köpte en ny lott och förlorade allt.




Mitt fina gula nagellack ser ni också. Det ska vara gult i vår så jag börjar nu. Hähä.

#11

Nu ligger lunchen där den ska!
Tänkte bara visa ett par bilder på de senaste middagarna vi ätit här hemma.
Det har varit härliga nya smakupplevelser med mycket färg!
Kyckling och currygryta
Fläskfilégryta med tomatsås

#10

Hej ♥
Har inte skrivit här och mycket beror på att jag inte orkat efter olyckan jag och Josefine var med om i fredags. Jag ska berätta om den någon annan dag när jag orkar. Jag är bara glad att vi lever och inte är skadade. Man uppskattar helt klart livet på ett annat sätt!
Idag i alla fall ska jag fixa med lite saker. Bland annat busskort eftersom jag inte har någon bil längre. Känns förjävligt att inte kunna ta mig vart jag vill när jag vill, men men. Ska även in till stan och söka lite jobb och i samma veva åka till Media Markt med Freyda! Alltså med bil tar det ungefär 30 min att åka till Media markt här ifrån, nu får man ju lätt räkna med drygt 1.5-2 timmar! Åhh så mycket tid jag kommer att slösa...
Färgade ju håret i torsdags. Tonade det i samma färg som min utväxt så att jag ska slippa "kanter" och la i en massa kopparslingor! Det bara glöder i solen, hihi!
Nu är det snart dags för lunch känner jag ♥

9

Nu är det dags då. Jag är lite nervös men det här ska nog gå bra!




8

I morgon ryker mitt hår. Det kommer att bli en stor förändring! Hoppas inte min pojkvänn läser det här nu. Det ska bli en suprise!
I morgon ska ni få se hur det blev, om jag vågar visa mig ute sen vill säga.
Kände att jag behövde en liten puff, en spark i arslet "som får mig att börja med något, göra något vara kreativ, skriv nusik, sök jobb! Du fixar allt!!" En sån spark lixom. Håret hör väll till en av de mest klassiska förändringarna man gör när något behöver göras.
Night

7

Tjabba!
Idag har jag varit på stan en sväng. Utnyttjade en check från Åhlens och köpte mig ett fint lack! Ska visa senare!
Var en sväng på Mediamarkt också och hittade massor av saker jag vill ha som jag inte har råd med. Men fantastiskt nog är jag kvinna och kan därför gå in i en butik även om jag vet att jag inte kan köpa något.
Fikade också och jag åt en semla som var prima!
Nu måste  jag städa för min mamma ska sova hos oss inatt!
Röda läppar, röd skjorta idag!

800 -° DU KAN LITA PÅ MIG...

FÖR KLIVER MAN UT FRÅN PORTDÖRREN I DETTA HUS ÄR MAN FIXAD. KÖRD. FINITO. JA, MAN FRYSER HELT ENKELT IHJÄL. Var det så här fruktansvärt kallt förra året? Måste det väll ha varit, minns att vi åkte scooter över isen hemma på rimmö. Jag undviker verkligen att gå ut när det är såhär kallt. Till och med bilen undviker jag för bilfan kan inte längre spruta varmluft. Lika kallt inne i bilen som utanför. Enkel mattematik - ta cycklen. Då rör man ju till och med på sig och blir varm endå! Nej gottfolk, stanna inne med gott samvete, det tycker jag! För här inne är det nice and coody. Ska burra ner mig i täcket och sova nu. Är vimsig och trött!
Innan jag säger godnatt vill jag typsa om ett superbra recept på pannacotta! Jag hittade receptet i en tidning och tänkte yammie, dessa ska jag lätt göra! Helt klart testbart!



Hihi, Godnatt ♥



VINTERBILDER

Här kommer ett gäng bilder från när min vän Josefine och jag var ute och fotade i snön här om dagnen. Det var så isande kallt att man tillslut inte kunde hålla i kameran längre. När jag tog bilderna på Josefine trodde jag att händerna skulle falla av. Men det var roligt!


PROSTITUTION

Jag och ludvig har en het disskussion om prostitution och om det borde vara lagligt att sälja köpa sex osv.
Det blir mer och mer högljutt!
Vad tycker ni?
Ja eller nej till att sälja sex? Kan man jämföra med massör yrket?








6

Ibland är det bara så skönt att komma iväg och göra något å egen hand. Som bio. Jag brukade jämt på gå på bio ensam när jag bodde själv. Jag blir mycket gladare av att gå och göra saker helt ensam ibland. Ikväll ska jag exempelvis se Simon och ekarna, har velat se länge! Men nu när jag tänker på det kanske jag ska ringa en vän och kolla om hon ska med. Hon råkar älska svensk film!
Får väll kanske ändra min bokade plats till 2 då. Ja, vi får se hur det blir! Haha och vips var min ensamkväll kanske inte längre så ensam...

SPEGEL SPEGEL

PÅ VÄGGEN DÄR, SÄG VEM SOM FAGRAST I LANDET ÄR!
HAHA, jag tror jag spyr. Men man ser ut som man ser ut va?

5

Yo!
Har precis varit och tränat! Skönt, skönt skönt. Men kände mig som en dallrande korv. Synd att dom har speglar på gymmen. Eller det kanske är just dom som motiverar till at kämpa lite extra, ja såklart är det så!
Jaa vad ska vi statsa på då? -15 kg till sommaren? Haha vi får se hur det blir med den saken. Gillar tyvärr mat lite för mycket. Men tränar man kan man ju faktiskt äta vad man vill också. Nästan. Äh, det bästa är att inte säga för mycket å bara go with the flow! Vi får helt enkelt se hur det blir med träning, kost och hela köret.
Är det någon av er som läser som har en blogg? Skulle så gärna vilja ha några att följa! Kan ni inte kommentera och skriva era bloggadresser så jag får börja följa er? Vore så kul!
En bild från kryssningen. Haha, Bambi och jag delade på en flaska bacardi som vi skulle blanda med sprite. Men inte fan sålde dom några plastmuggar i tax freen inte! Som tur var fanns det små små platsmuggar på toaletten i hytten som vi tog vara på. Vi hade även extremt eleganta drinkpinnar - tops. Ja, man tager verkligen vad man hager. ♥

4

Har inte hunnit till soffan och mitt Gossip Girl än, haha. Istället tog jag mig tid och gjorde en ansiktsmask såhär på fredags afton. Tänkte dela med mig av lite tips till de som tycker att det är roligt att hålla på å lägga ansiktsmask nån gång då och då.
Lilla tippset 1: Istället för att smörja på masken direkt när du rengjort ansiktet, ta en ångdusch för ansiktet först! Det öppnar upp porerna bättre än vanigt varmt vatten gör och gör att man får ut mer av sin lilla ansiktsmask. Jag brukar ta en kastrull, koka upp vatten och sen sitta med ansiktet över kastrullen med en handuk över skallen och låta ångan göra sitt. Därefter kan ansiktsmasken åka på! På mig blir i alla fall resultaten så mycket bättre med den lilla ångduschen innan!

Lilla tippset 2: Är den ansiktsmask jag använder. Rekomenderar såklart bara till de som har samma hudtyp som jag - lätt att få FINNAR! Då är den här ansiktsmasken helt suverän för den lägger sig inte och återfuktar som andra ansiktsmasker gör utan den drar istället ut smutsen ur porerna. Har letat länge efter en mask tillvad som brukar kallas fet hy och jag är glad att jag tillslut hittade en. Den kommer från The Body Shop och jag har för mig att den kostade lite över 200 kronor. SEAWEED IONIC CLAY MASK heter den om någon skulle bli sugen! Hihi!

Choklad och Santa Rita

Hej. Hoppas alla har en fin fredagskväll! Här är det fredagsmys givetvis. Skulle varit med en vän och bowlat egentligen men stället stängde så tidigt att det kändes onödigt.
Jag myser med en flaska Santa Rita, ett vin jag första gången smakade i sommras ute på Mon. Det är ett billigt vin men med fina egenskaper! Jag gillar överhuvudtaget viner med cabernet sauvignon druva. Hur som så dricker jag det inte till mat utan till choklad! Helt fantastiskt har jag upptäckt! Mumsfilibabba. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kika Gossip girl!
Töntboken om vin köpte jag till mig själv i julklapp. Tycker det är jättekul att skriva ner vad man tycker om vinerna man provar osv. Det är alltså en fylla i bok! KÖP! Det är jätte kul!


Min första videoblogg!

Haha, vad ska man säga! Man känner sig ju så jävla dum när man sitter och pratar med en kamera...
Men det var kul! Haha!

LÄGENHETEN

Okej, nu tänkte jag visa er hur det ser ut i ett rum i vår lägenhet, nämligen mitt rum. Här har jag mitt skrivbord osv. Som ni ser är det sjukt mycket tomrum fortfarande, det tar lite tid att fylla ut rummet. Men - Jag älskar det.


Kakelugnen gör rummet mysigare, vi har en sån här i varje rum. I vardagsrummet är den dock mycket större, den har vi grillar marsmallows i, hihi!




Mitt skrivbord. Nej gardiner har vi inte hunnit med än! Flyttkassar här och var också.





Bokhyllan, det är Ludvig som är duktig på att läsa. Tror jag har typ 5-6 böcker där bara, haha.




Här får man en liten skymt in till vardagsrummet! Det visar jag en annan dag!






3

Nu har vi käkat både middag och efterätt, eller egentligen var allt det avklarat för ett par timmar sedan och sen dess har jag och Ludde bara haft det bra, tittat på halv 8 hos mig och så. Mel sover sen länge.
Imorgon har jag ett par viktiga saker att göra, på morgonen vid 9 ska jag på ett möte och efter det ska jag söka ett par jobb. Fick rekomendation från arbetsförmedlingen om dem idag så det vore ju najs om jag fick napp. Vill inte bara slöa enda fram till i sommar.. Sen ska jag hänga lite med jossan, kanske ta lite fina vinterbilder om det är väder. Idag var det ju helt fantastiskt (solade till och med ett tag mitt på dagen!!) så hoppas att solen tittar fram en sväng imorgon också!
Nu ska jag smörja in facet och lägga mig i sängen och se Gossip Girl.
FÖRESTEN!! Alltså jag kände bara att jag var tvungen att köpa den där jävla recinoljan igår. Alla tjatar om den! Säger att det ska vara så bra. Så köpte en flaska för 40 spenn på apoteket och gjorde min första kur förut. Återstår att se om det är något att ha. 3 gångre i veckan.
Kram och godnatt!




2

Hej!
Kan dra dagen lite kort då.
hmm.. klart. Har inte hänt något med ndra ord. Fast jo, härliga små stunder har dagen faktiskt bjudit på. Jag, Melvin, Ludvig, Jossan och min kusin Tilde, har varit och matat änderna vid ån! snaka om vilda änder! Dom bokstavligt sliter brödet ur händerna på en! Inte speciellt skygga dom inte.
Jag har även varit ute med bara Jossan! Vi vandrade omkring på kanalen och gled lite på isen, även det bokstavligt, hähä. Efter det lilla äventyret åkte vi och handlade tillsammans. Båda handlade till tacos. Det är så mysigt och undervart att ha en så fin vän bara en trappa upp i samma hus. ♥
Nu ska vi snart äta, tacos är verkligen något som man aldrig tröttnar på.
Just det! Glömde berätta! Idag fick jag reda på att jag ska jobba på Mons Skärgårdskrog i sommar igen! Så himmla glad jag blev! Älskar verkligen stället och alla som arbetar där! Plus att det är skönt att veta att man har jobb till sommaren!
Skramlar in med lite bilder sen! Först mat!!
En bild från kryssningen i helgen, dagen efter påväg tillbaka till sverige. Hade sovit 3-4 timmar och var skapligt förstörd. Jag och min fina Bambi var ute på deck så fort vi vaknade för att ta lite frisk luft. Härligt väder var det också.
Vet att jag ser ut som en kines här haha.

1

Rubriker måste vara det som tar mest tid när man skriver ett inlägg. Vad ska man skriva egentligen? Jag måste vara sämst på det, så istället börjar jag att köra med nummer. Så vi börjar väll på hedliga gammla 1:an.
För er som undrar vad jag gör just nu kan jag upplysa er om att jag är arbetslös. Nej just det, jag menade arbetssökande. Det ska tydligen vara stor skillnad mellan dessa två ord. Arbetslös är man när man passivt går hemma och arbetssökande är man om man aktivt söker jobb. Skit samma kan jag väll tycka, för det är inte roligare att vara arbetssökande än arbetslös.
Nu är klockan ganska mycket så mer orkar jag nog inte klottra ner, men jag ska komma med vidare update och så imorgon. Kanske lägger jag upp lite bilder från drömlägenheten. Allt har såklart inte kommit i ordning än, blir lite pö om pö, men gud så fint stället kommer att bli!

RSS 2.0