SNEAK PEAK IN MY CLOSET

Okej, jag trodde att tvätten var torr men den var fortfarande blöt och hänger kvar nere i tvättstugan. Det jag hade tänkt visa var min passion för skjortor. De flesta hänger dock på tork nu då.. Förr förstod jag inte riktigt tjusningen med dessa plagg men nu älskar jag dem. Nu ska jag dra mig mot sängen, läsa och sedan sova.
Hörs i morgon ♥

POWER NAP

Sitter och sväller nu efter maten. Det var jättegott och såklart åt jag en tacorulle för mycket. Kommer nog sitta här nån kvart innan jag orkar göra något annat haha. Jag kom precis på att jag måste ner i tvättstugan och hämta kläder. Oh my, oh my.

-IT LOOKS LIKE YOURE GOING TO A FUNERAL -WELL MAYBE I AM

Äntligen hemma från dagens äventyr. Idag försov jag mig något förjävligt så jag kom inte till skolan förän efter lunch. Som tur är vet jag precis vad jag håller på med och vilka arbeten jag måste bli klar med - Puhh!
Något intressant idag var min vaxning, ni vet av benen? typ. Iallafall var det det överjävligaste jag gjort. Jag fick be om en handuk att bita i för att inte skrika rakt ut. Efteråt kände jag mig hög och lite lycklig, värsta endorfinruset haha! Nog om det.
Vad jag ska göra nu är att laga mat, tacos blir det idag, och plugga. Ska även plocka i garderoben, hänga upp kläder å sådära. Tänkte visa er vad jag har för fettish i klädväg just nu också! Nee nu ska jag hacka vegetables!
Jag vill ha ett linne med det här trycket på! Å en liten text under. Snyggt som bara den. Ska nog börja designa jag, hihi.
LATER!

GODNATTINLÄGG

Yo! Ska snart sjunka ner i sängen å läsa, bara se till att borsta gadd å så först. I morgon väntar skola (fan nu kom jag på att jag inte renskrivit utvärderingen) och senare ett besök på salong Törnrosa. Vaxning. Skitställe har jag hört, men gräset håller på att växa sig vilt på mig nu! (Vi snackar ben här alltså!) Eller? Nej nu måste jag skynda mig så jag hinner få lite sömn! Hörs i morn. Mors ♥


DAGENS!

HAHAHAHA asså jag skrattar ihjäl mig! Jag tittade på den här bilden när Melvin kommer fram och får stora ögon, pekar på bilden och säger: "Pappaaaa....!!" haha!

BANG BANG!!!

Runt min hals.

MY NEW GLASSES

Har nu fått mina glasögon! Love ém! Idag har jag och min mamma vandrat en sväng på stan. Jag köpte två par jeans på cubus och lite annat smått å gott. För allas vetskap tror jag att jag åkt på blåskatarr - blåsan blir full (Läs: Känns full) efter minsta lilla! How cody is that? Buhuu :(


BUTTERFLY EFFERCT

Försökte mig på en sminkning med massor av färger i rosa och lila. Det gick la sådär haha! Läppstiftet är nytt, smaskigt rosa eller hur?! Idag beställde jag ett par glasögon från synoptik, de ska komma inom 14 dagar. Ska bli skönt med ett par + att det är snyggt med glasögon!! Förutom det köpte jag ett 5-pack strumpor med prickar i olika färger på.

OMÄNSKLIGT

Har precis sett det värsta jag någonsin sett. Ömänskligt, virdigt. Jag vill bara gråta!

TRÄNING

YO! Är precis hemkommen från träningen som var riktigt kul idag. Körde roddmaskinen för första gången! Mina armar!!! However, den här träningsdressen köpte jag igår! Perfekt när jag joggar ner till träningen i stan! Ett + är färgen. Love it ♥
Där ja :D

SÖMNIGAST I STAN

Är så trött! Sov flera timmar efter skolan och nu är jag trött igen. Känner mig plumsig och svullen och ledsen. Pms?

BLOGGAR PÅ TOAN?

Tjenixen! Sitter i skrivande stund och klämmer på toaletten (skämtar jag?)
Skoldagen har varit bra förutom att jag ätit lite dåligt. Ska ta igen det nu med en stor tallrik gröt! Ska nog käka framför ett avsnitt av prison break (fick säsong 1 av Ludde igår typ). I`m a little slow, i know ^^
Idag i skolan blev jag så glad för jag fick en premier av sötaste Minna! Jag har ju klagat på att mina ögonskuggor jag köpte sitter så dåligt osv. Tror att jag ska testa en sminkning efter prison break faktiskt! Då kommer bilder upp! ♥

?

Orkar man eller?

JAG KAN VILL SKA

Armbandet fick jag av min morbrors fru när jag fyllde 20. Hon brukar ta silversmedskurser så hon gjorde det själv.
Det är mitt mest betydelsefulla armband och jag blev så glad när jag fick det. Varje gång jag läser texten blir jag pushad till att göra bra ifrån mig.

SÖNDAGAR ÄR VÄRST

Varför är söndagar tråkiga? Vissa menar ju att det är för att det är sista dagen på helgen å snart börjar veckan igen osv, jag menar att DET ÄR DÅLIGA ÖPPENTIDER I AFFÄRER! Blir man inte deppig när man vet att man inte har tillgång till typ H&M till klockan 8 ikväll?
Planerna för idag är i alla fall att:

1. Åka hem till norrköping (är hos mina föräldrar i skärgården at the moment)
2. Läsa klart några texter till skolan imorgon
3. Träna på friskis
4. Laga mat och käka med Ludvig
Kan nog bli en ganska bra söndag ändå!

MAKE UP TIME

Nu har jag testat paletten från H&M och tyvärr var det inte speciellt mycket pigment i skuggorna. Men what the f, den kostade ju bara 70 kronor. Here we go!
Först latjade jag med grönt.
Sedan rosa.

UPCOMING

Snart dyker det upp rykande färska bilder här på mina första sminkningar! Hohoho :)

SVÄNG PÅ STAN

Promenerade ner till stan förut en sån där har-inget-att-göra vandring. Jag hittade en ögonskuggspallett på H&M med massor av fina färger! Jag brukar annars hålla mig till ganska jordnära färger men what the hell! Om inte annat kan jag ju ha det för hemma bruk, när jag sitter framför spegeln å leker make up artist hähä :) Förutom denna köpte jag lite borstar och strumpor. Strumpor behöver jag ännu mer av. Av någon anledning har jag bara typ 5 par som är ett par resten har tappat bort sin partner.

UNDER KÖKENS VINGAR KOM....-

Jag är sugen på gina tricots fina koftor, men man kan ju inte köpa alla :( Så vilken färg ska jag välja? Hmm..

WEEKEND

Fredag igen då. Antar att man i min ålder ska tycka om sånt. Inte jag. 
Jag är inne i en dum svacka. Ingenting känns speciellt kul just nu, jag är missnöjd över mig själv och det mesta jag gör. Har inte hämtat min laddare till kameran än (ska göra det nu i helgen) så snart kommer det upp lite bilder och så med!

DAGENS!

Haha det här måste ju vara dagens!

FINA SMYCKEN FRÅN THOMAS SABO ♥

Jag suktar som en galning efter Thomas Sabos SJUKT snygga smycken! Just nu är jag tänd på höst/vinter kollektionen som går i bad-ass stuket. LOVE IT! Här kommer några av de smycken jag vill ha så jävla hårt, resten kan ni gå in och kika på här :)

TILLBAKA PÅ SPÅRET

Jag har varit magsjuk. Så äckligt! Var hemma från skolan igår och idag med, för säkerhets skull då. Tråkigt som fan. I eftermiddags blev jag rastlös, kände mig frisk också så jag stack och fyndade kläder! En lång kavaj, ett par jeans och 3 bodys! Nu måste jag verkligen hålla i slantarna framöver. Imorgon: Skola, matte och naturkunskap. Kommer att sitta fint! Nu ska jag dra mig till sängen! Natti.

9/1

Jag ska snart ta mig i kragen och fixa till bloggisen :) Med lite mysig bakgrund och en bra header. Måste typ ladda kameran nu i dagarna :)

Idag har jag klippt mitt bankomatkort eftersom jag shoppat upp flera tusen kronor på sistone! Idag gick jag och natalia en sväng på stan (inann jag klippte kortet) Jag köpte en ny väska från gina tricot! Har letat efter en hur länge som helst och denna var perfekt!! Ja, den syns ju här nedan. Nu ska jag sticka iväg och bränna fett på gymmet! 
Hej hopp!

4/1

Det har gått 4 dagar på det nya året och än så länge har det bara visat sig vara ett skit år. Mitt humör är i botten och ingenting känns särskilt kul. Sitter mest inne och längtar ut men tar mig ändå inte ut. Längtar efter mamma och pappa men ringer inte upp dem i alla fall. Idag har jag gått ner till stan med Ludvig och traskat tillbaka i snöäcklet. När ska det vända då? Ska snart ta bilen ner till stan och ta en sväng på H&M, efter det springa en stund på bandet på gymmet. Om jag är riktigt förbannat duktig åker jag över till söderköping och tar hand om tvätten i min lägenhet också. Bang bang.


SISTA KVÄLLEN UTE 2010

Hade sjukt kul med tjejerna :)

RSS 2.0