Ny träningströja 😊

Letade efter lite nya träningskläder idag. behövs nu när man blir svettig nästan varje dag på gymmet. Blev en fin och skön träningströja och lite träningsstrumpor i olika färger! Invigde det nya förut och då är det alltid lite extra kul att träna. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon så vi hinner med tåget upp till Stockholm!
Godnatt fina ni, hoppas ni har haft en fin lördag 🌸


Ett par bilder från igår!


LÖRDAG

HEJ! Hade ju tjejerna här igårkväll och vi hade det hur bra som helst! Världens härligaste gäng helt enkelt! Drar upp lite bilder senare, hinner inte riktigt nu!

Idag som jag till kl ** (Skäms över att säga klockslaget) så jag har missat halva dagen! Ska sticka in till stan nu och kolla på lite nya träningskläder med svägerskan och senare i kväll ska jag träna. Måste även hinna plugga lite känner jag! 
Uppdaterar senare vill inte komma försent in till stan!
KRAM PÅ ER ♥
 
Längtar tills imorgon då det först bli motorcyckelmässan och sen hit till Selma City Spa! Ska bli så nice och jag längtar efter en skön behandlig på måndagen! 

STUFF TO DO!

Hej Freeedag! 
Ikväll kommer tjejerna i plugg-gruppen hit på tjejkväll! Ska bli super kul! Vi ska äta mat, spela spel och äta goda ostar! Jag ska stå för maten så jag ska snart sätta igång och förbereda med det! Ska även ge mig på en dessert som jag aldrig någonsin gjort förut och det ska bli spännande att de hur det blir! 
Ha en fin fredag!!!

GODNATT


Klarade tentan och IKEA

Gud så skönt att lägga den bakom sig! Så jädrans nice! 
Efter plugget tog jag med mig Josefine och stack till IKEA! Det var en fantastiskt mysig tur och både jag och min vän fick med oss fina saker hem! Köpte bland annat mitt efterlängtade skärbräde som det ska bli så kul att hacka på!!! 
 

DÅLIG UPDATE!

Halloj på er! Idag har jag varit förskräcklig på att uppdatera här! Kan ta dagen lite kort!
 
Morgon: Vaknade av att våran nya frys stod och knackade på ytterdörren.... den hade två gubbar med sig och de fixade in den så duktigt i köket! 
När gubbarna var borta blev det en snabb havregrynsgrötsfrukost och kvickt iväg på föreläsning. Efter skolan var jag och kollade om min frisör hade nån klipptid imorgon vilket hon inte hade.. typiskt!

Eftermiddag: Pappa kom förbi en sväng och vi planerade lite inför söndag då vi ska på motorcyckelmässan i stockholm! Vi ska bo över natten på ett hotel med spa avdelning och 35 graders pool på taket, minns inte vad hotelet heter. På måndagen ska jag göra lite behandligar på spat och pappa åker vidare till finland så jag tar tåget hem på måndagkvällen sen. Ska bli så nice! Ska passa på att köpa nya hojhandskar där för jag får så ont av mina. Men nu är vi inte riktigt där än så tillbaka till dagen.

När pappa hade sagt bye bye så stack jag och tränade och det var förskräckligt idag! Jag fick världens PMS anfall när jag hade kört mina 60 min på bandet! Kände mig så otroligt arg och förbannad för ingenting, haha! Så jag hann köra alla rumpövningar men när jag skulle börja på framsida lår så blev jag jätteotålig och rastlös så jag drog tag i min vattenflaska och min väska och bara stormade ut därifrån, haha! Jag måste sett jätte tjurig ut.. men jag är kvinna så jag kan med gott samvete få bli jävligt förbannd ibland (så mycket kvinnor har fått hålla inne med liksom). 
 
Idag har ludde städat hela lägenheten medan jag varit borta och bäddat rent i sängen och så. Är så himla skönt att sitta och gosa här bland de väldoftande lakana. Nu ska jag sussa!
 
Vinterns bästa köp.

?

Inlägget som jag skrev innan publicerades visst inte såg jag nu! Jaja nu är jag i alla fall hemma igen från träningen. 60 min pw och 45 min gym.. gymmet var grymt segt idag, ville bara därifrån! Men bara att stänga av och köra helt enkelt, vissa dagar är det segt och vissa dagar går det av bara farten! Sen den 28 december fram till nu har jag varit på gymmet varenda dag förutom 2! Känns bra som tusan!
Ska nu äta det enda som finns här hemma = havregrynsgröt. CSN kommer ju inte förän på onsdag så gröt blir det fram till dess. Hatar verkligen månaden efter julen, är alltid så sjukt fattig innan CSN/löning. Bläk!
 
Innan träningen fick jag skriva upp en träningsdryck i receptionen (de är så snälla, hähä) som heter celsius. Första gången jag drack den och den ska höja ämnesomsättningen i 2-4 timmar och höja prestationsförmågan. Dock var den så jävla äcklig så jag kommer aldrig att dricka en sån ingen!
 
 
 
Superäcklig!
 

WORK OUT

Så var det kväll igen och dags för träning. Måste ladda nallen lite först bara så att jag har lite musik till PWn. Dagen har gått bra men har varit lite tråkig på samma gång. Är så förbannat trött på att inte ha någon tvättmaskin! Nu har vi varit utan i snart två veckor, allt går SÅ JÄVLA SEGT! Måste ju för fan ha underkläder! Och tvättgbben kommer inte förän på tors-fred.. Nu blev jag irriterad. Har beställt resterande kurslitteratur för dryga 1500 kr också så det känns ju inte heller så jävla gött. Mycket svordommar i det här inlägget. Nää nu får phonen vara klar, kan inte sitta här längre!
 
Tjillivippen!
 
 

GODMORGON!

Har legat och dragit mig i sängen på tok för länge nu! Ska sleva i mig en tallrik gröt och sticka in till campus! 
Ha en fin dag!!!
 
 
Här kommer en riktigt sommrig bild som hjälp för att stå ut med denna kalla och snöiga dag! Tänk vänner, vips så smälter snön bort och vips kan fötterna traska runt ute utan skor! Håll ut!
 

FRYSER RUMPAN AV MIG!

Kära nån vad kallt det är! Kylan brukar ju komma med de fina soliga dagarna så på något vis är det ju värt det! Har varit tvungen att använda solbrillor de senaste dagarna när jag kört bil! Spring feeling! 
Igår efter träningen åkte jag ju och såg Djungo, så jädrans bra!!!! Se den!
 

Den här söndagen gick till på det vis att jag vaknade typ 11 och kom på att vi skulle på kalas idag hos min farfar! Med andra ord rycktes jag upp ur söndagsfriden och på med skjorta och kavaj och tjata på ludde 100 gånger som om jag vore hans morsa (eller farsa för den delen!) om att han måste skynda sig på och ner till bilen, skotta bort snö, sätta sig i den iskalla bilen och köra racer till farfar. Blir alltid otroligt rastlös på släktkalas hos de äldre, kan inte sitta still så länge.
 
Vad har jag gjort mer.. Jag har varit och tränat som vanligt.. Skulle köra zumba men det blev innställt och ersattes av afrodans i 55 min! På det gick jag PW i 60 min och orkade inte alls köra något inne på gymmet efter det!
Något som är kul när man börjar träna såhär är skillnaden på kroppshållningen! Alltså jag är så mycket rakare i kroppen än förut och tycker själv att hållningen framför spegeln är sjukt mycket bättre! Allt detta på grund av musklerna som har fått börja arbeta för mig! Klappar min duktiga kropp på axeln för att den är så samarbetsvillig, hähä. 
 
Nu ska jag in i dushen! 
 

Goodbye folks ♥


NAJSE!

Tjabba! Vaknade vid otroliga 12.20! Men kom hem rätt sent i natt.. hade så himla kul! Dansade så att svätten rann! Mycket roligt!
Dock rök mina sista slantar vid entrén så jag har inte en krona till på måndag. Dock vill jag så gärna gå och se Djungo Unchained ikväll SÅ jag har smörat som ett as för ludde så jag ska få låna även hans sista pengar och gå och se den ikväll! KUL!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Har ju varit ledig nästan hela veckan men fredag är ju alltid fredag? 
Nu på dagen ska jag hinna med en del tänkte jag, detta är min pricklista! Kommer ju långt ifrån hinna allt men en del hoppas jag!
 
  • Åka till plantagen och hitta en billig växt till sovrummet, de har rea där så jag hoppas att jag hittar nått!
  • Plantera om den eventuella växten i en annan kruka.
  • Torka köksskåp
  • Sortera och röja i kökslådorna
  • Sortera upp i klädskåpet
  • Vattna alla blommor i hemmet
  • TRÄNA!
Några av dessa saker ska jag försöka hinna med innan kvällen! Ikväll ska jag ut och dansa med Josefine och det ska böi så himla nice att skaka lite rumpa! Ser mycket fram emot det!
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
Bilden är snodd från Ikeas hemsida. Visst är det så otroligt fint med lite grönt slingrigt i sovrummet?!

Bums i säng!

Har inte så mycket att skriva nu innan jag kryper ner i sängen. Tränade ju förut, 75 min pw och sedan magövningar, rumpa och lår på maskinerna. 
När jag kom hem från träningen såg jag gamla goa Brokeback Mountin och grät en skvätt! I morgon är jag tillbaka med nya krafter och jag tycker att vi hörs då i stället! 
 
 
Önskar er en god natts sömn ♥

PUH!

Äntligen kan jag komma ur min tenta bibbla då jag var och gjorde tentan i morse! Fan va skönt att den är över! Nu börjar inte nästa kurs förän på måndag!!! SEMESTER! Ska se till att göra något roligt de här dagarna! Ska strax dra iväg och köra ett långt träningspass för jag smällde i mig en räkbaguette på statoil imorse till frukost inna tentan.. och efteråt en hamburgare... bläk!

KUNDE INTE STÅ EMOT

Alltså... vet att jag kanske är dum mot min kropp och ni vet igår när jag sa att jag inte mådda speciellt bra i kroppen å att jag inte skulle träna? Nja klockan åtta på kvällen kände jag hur det började krypa i hela kroppen och jag fattade direkt att det skulle fortsätta att krypa så om jag inte rörde på kroppen lite = Ingen sömn då man bara vrider och vänder sig, ni kanske känner igen er?
Så - Jag var tvungen att sticka och träna i alla fall! Det betyder att jag tränade min 16de dag på raken igår! Om man bara gör det till en vana så kommer tillslut kroppen att skrika efter träning och det är då det bara rullar på!

På de lite över två veckor jag har tränar nu (och ätit bättre givetvis) har jag märkt sjukt stora förändringar på kroppen! Har tränat rumpan väldigt mycket på gymmet och på den ser jag redan nu en stor förändring! Låren är också mycket fastare efter alla lårövningar och mage och armar krymper samtidigt som de blir starkare. 
 
Idag ska jag plugga så mycket jag bara orkar, har tenta på tisdag, och så ska jag träna då. Något förskräckligt som har hänt är dock följande: Slängde in alla mina träningskläder, sprotbehåar och byxor och linnen för en tvätt igår. Mitt under tvättningen pajjar tvättmaskinen. Har inte fått det fixat än så mina kläder ligger där inne, blöta och dana. Fyllda med tvättmedel... Så har tränat i fulkläder och det är ju inte direkt pushande, haha.
 
 

BAD DAY


Hej kära ni! ♥

Idag säger min kropp ifrån och träning är inte att tänka på. Har fruktansvärt ont i halsen och det kliar i näsa och ögon. Har varit hemma precis hela dagen förutom när jag åkte för att titta på när mästerkocken Sigrid lagade mat och pratade på HC, eller ja, Mirum Galleria. Stannade dock bara kanske 15 min för jag kände mig så hängig osv.

Nu är det tomtegrötsdags! 




 
 

FREDAGS SYND

 








 

 

 


FRUKOST

Jag stirrar på min tråkiga frukost och min frukost stirrar tillbaka på mig...


OMBYGGNAD

Vill göra min blogg lite fräck och personlig så det blir lite roligare att läsa allt! Resten av designen kommer att influeras av det redan rådande rosa teglet! Det kommer bli galet snyggt och jag fortsätter imorgon! 
 
 
Godnatt Änglar 

Till er ♥

Skulle ni vilja följa min träning med bilder på viktnedgången och redovisning för hur kilona trappas ner på vågen? Som en sån där insperationsblogg? Jag gör det bara om ni skulle tycka att det vore roligt annars lägger jag ingen energi på att dokumentera just den biten av mitt liv här på bloggen. Om ni skulle vilja det, skriv gärna en ja-klart-som-tusan-du-ska-ha-det-på-bloggen kommentar i mitt kommentatorsfält! 

Puss påera ♥

Onsdag

Hej på er! Hade fullt upp igår med föreläsningar och träning så hann inte få ner en endaste rad. 
Idag har jag varit på medicinskt centrum. Fy fan vad jag fick vänta på att få komma in! Tror jag satt 30 min och väntade. Hann i alla fall inte med någon föreläsning idag vilket känns skönt för föreläsningar gör mig så satans trött i huvet! Haha. 

Ska straxt iväg och träna för hela 13 gången på raken! Imorgon är det en vecka!!! Fy fan va najs! Mår så himla bra av att röra på mig varje dag! Igår köpte jag även nya snygga träningsbyxor!
Kanske hör senare i kväll!
Kärlek.
 
 
 
 
 

Sista lediga dagen

I morgon börjar plugget igen! Har lite smått ångest över det och all läsning som ingår i plugg-livet. Ska staxt bort och träna för nu 11 dagen på raken! Har inte fuskat en enda gång och jag känner att magen blivit lite starkare och orkar ta mer tyngder! Nice! 
 
 

9 i rad

Idag tränade jag för nionde dagen i rad! Börjar bli duktig på detta! Skönt för psyket också! Har varit på badhuset idag och lekt med melvin ❤
Imorgon ska jag hem till rimmö en sväng vilket ska bli naaaaajs! Nu ska jag bara ligga här och läsa.
Önskar er god sömn ❤


Året 2012

Tänkte ge er min tillbakablick på 2012. Året har faktiskt när jag tänker på det varit ett lyckligt år i det stora hela! Tar bara ett minne från varje månad dock ♥
 
Januari

Flyttade till söderköping med Ludde. Såhär såg köket ut när vi flyttade in. Kolla in kaklet, haha!

 
Såhär ser det ut idag.
 
 
 
Februari
 

Krockade med bilen med denna filuren. Blev påkörd från vänster och vi flög upp på ett elskåp. Fick åka ambulans för första gången i mitt liv!
 
 
Mars
 

Började jobba på Mons bakficka! Haha det gänget är ju helt underbart, snyft! 
Jag fyllde även 22 år!
 
April
 

Ludde och jag gjorde våran första resa tillsammans och drog till Barcelona!
 
 
Maj
 

Parkhäng, utekvällar och mys!
 
 
 
Juni
 

Åkte till Barcelona igen med min pappa för lite kvalitetstid! Älskade pappa ♥

Firade även midsommar med en del av min fina släkt! Här tillsammans med min
söta lilla kusin Tilde! 
 
 
 
 
Juli
 

Minns speciellt en dag i Juli då jag och den här vackra tjejen stack ut till rimmö och 
solade och badade en hel dag! Minns att jag kämpade som en idiot för att bli
lika brun som hon, vilket är omöjligt, haha!
 
 
 
Augusti
 

Åkte till alperna och vandrade en vecka med den smartaste och mest fantastiska kvinnan jag känner - min mamma ♥ Det var en resa jag aldrig kommer att glömma och det var bland det roligaste jag har gjort! Vi var även en sväng till Venedig under den resan!
 
 
 
September
 

Kämpade med mitt Mc kort och blev beroende av den här underbara tjejen!
 
 
 
Oktober
 

Tog Mc kortet!!! Härlig känsla kan jag lova. Typ 10 gåner härligare än när jag tog bil körkortet!
Åkte på personalresa till Madrid med världens skönaste gäng och gick på halloweenfest!
 
 
 
November
 

Plugg, träning, adventstider, vänner. Ja det var trots allt det var mörkt och kallt ute en mysig månad. 
Fotades även för en väns julkampanj som han hade på sina smycken = Jag hamnade på affish i hans affär!
 
 
 
December
 

Årets sista månad. Julmys och julafton med familjen hos Luddes familj och hemma hos min familj. 
Julklappar! Älskar julklappar alltså! Även en månad då jag bestämde mig för att träna som en idiot tills jag känner mig 100 % fit!
 
 
 
 
 
Nu är vi inne i 2013 och det ska bli spännande att de vad som händer detta år. Viktigt dock att ta emot varje dag med glädje eftersom livet till största del handlar om vardagen. Att glädjas åt de små sakerna i vardagen kan göra livet så mycket roligare. Dumt att gå och vänta på att det ska hända "stora saker" som man tror att man ska bli glad av. Köp hem vackra tullpaner och sätt i en vas på köksbordet, det är min bästa må bra av ingenting metod. Jag blir så himla glad av blommor! Framförallt tulpaner då! De påminner mig om våren och grönskan och de är väldigt, väldigt söta ♥
 
Ha ett fint 2013 kära ni!
 
 
 
 

Tråkig dag

Idag har det varit en tråkig dag och det har inte hänt speciellt mycket. Har tränat och det är väll det liksom.. Ska sätta upp en lampa i taket men känner inte direkt någon upphätsning över det. 
Har lust att ta en kväll ute på krogen idag och dansa men jag har inga pengar att roa mig för. Fy tusan alltså. 
Over and out.

Sen frukost


Duktig

Vet ni? Jag har tränat varje dag i en vecka nu! Varje kväll när jag ska sova ligger jag och tänker på hur kul det ska bli att träna nästa dag! Kul va?!

Relaxstol nu!


Nyårs skålen!


RSS 2.0