Barcelona del 1 April

Jag har haft glädje att besöka den vackra staden Barcelona två gånger det här året. Dessa bilder är från min första visit där med min älskade pojkvän.
 
 
 
Här står jag framför den berömda kyrkan La Sagrada Família. Den började byggas för över 100 år sedan och som man kan se är den ännu inte färdigbyggd. Där byggnadsställningen står ska ett torn byggas och det tornet ska vara mycket mycket högre än de andra tornen. Ett mycket vackert och detaljrikt byggnadsprojekt.
För övrigt var jag mer bakis än vad jag någonsin har varit på denna bild. Jag vill inte ens prata om den natten... kan ju bara säga att Ludde fick betala taxichaffisen för rengöring av taxin... öhm.
 


Här är jag och Ludvig påväg upp till den berömda Gaudiparken.  
 
 
Min snygga pojkvänn ♥




Hittade vår favorit resturang på Ramblan! Detta var den första lilla försiktiga tappasgrej vi käkade där, den beställde vi in en dundrans massa mer för det var så jäkla gott!!! Den där lilla hamburgaren är ju även så söt att man bara vill äta upp den, hehe.


Vacker utsikt från ett palats vars namn jag har glömt. Till höger om bilden är havet vilket jag tyvärr inte fångade på någon sånhär "stadsbild".



Ännu en vacker och detaljrik kyrka!


 
Har sjukt mycket mer bilder från denna vistelse men detta var i alla fall ett par stycken. Hade en fantastisk vecka med Ludvig och vi träffade även hans bror och hans brors flickvän som är bosatta i Barcelona. 
 
 
 

RSS 2.0