Utställning

Hallo! Ska strax åka till Linköping med Josefine! Hon ska hänga upp bilder på en utställning på hennes skola! Ska bli superkul :)
Later!

Här är en bild från när jag var blondin, det var tider det, hehe.

 


JAG VANN!

Ni kan inte ana hur glad jag är just nu! Jag klickade precis in på Makeupbysylle och såg att jag hade vunnit första pris i hennes tävling! Jag går på moln här hemma! Kunde dagen ha startat bättre? Snart ska jag iväg till linköping på gruppträff inför seminariet på fredag och jag kommer ha ett stort leende på läpparna hela dagen! Jag vinner aldrig! Det här är första gången! Vilken känsla! 
Tack tack tack Makeupbysylle!!
I did it!

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

Hej på er! Jag är med och tävlar om fantastiska priser från Inglot! Tävlingen hittar ni hos makeupbysylle.blogg.se !  Klart ni också måste prova eran lycka, jag tänker göra det i alla fall, hihi!

ETT LITET FYND PÅ KVÄLLEN

Var nyss borta i matbutiken för att handla ett par saker och fackhandeln hade inte stängt än då. Så jag smet in på ginatricot och fyndade de här 2 söta örhängena för bara 10 kr st! Då blev jag lite glad. Var tvungen (öhm?) att köpa en mössa också för det blåser ju så förskräckligt ute! En gammelrosa stickad blev det hihi. Så råkade jag köpa lite strumpor på H&M....


Budget tips

Här kommer ett till litet budgettips. Detta är för de som önskar en bra ansiktsspray sk facial mist som som man kan duscha ansiktet med ett par gånger om dagen - för att hålla ansikte och make up fräsht.
Detta är en spray från Emma S. Wiklund. Den är jätte fräsh och doftar supergott. Men det bästa av allt är det plånboksvänliga priset. 125 kr kostar den på Åhléns.

Bilder från söderköping


GLITTER TIPS!

Såg på en tjejs blogg att hon fyndad en massa oliga glitter! Var tvungen att springa och köpa förut idag haha. De här glittren kommer från Panduro, ni vet den där hobby butiken? Alla dessa glitter för 140 kr! Hur nice är inte det? Perfekt till maken! Ska testa om det fastnar på min primer eller om jag kanske måste köpa ett lim. Är i alla fall supernöjd! Det kommer bli en hel del party sminkningar framöver kan jag lova, hihi!!

AUS CLINIQUE

Det är nästan godmorgon för mig! Inte riktigt dock. 
Här är mina nya rengöringsprodukter för ansiktet som utlovar clear and smooth skin på två veckor! Jag har använt dem i ca en vecka nu men har börjat slarva för det känns mer som om huden mår sämre? Haha, det är lite lustigt med sånna härna produkter att först gör de så att huden mår skit sen ska man bara poff explodera och huden ska glänsa...  Så jag är lite klyven om jag ska förtsätta använda Cliniques produkter... är inte helt säker på att jag gillar dem. DOCK, så står det ju att huden mår bra efter två veckors behandling så jag får väll ge´t en vecka till då, hihi.

Den gröna är som en tvål som man löddrar upp med lite vatten och tvättar ansiktet. Tar bort eventuella MU rester.
Den lila är då ett ansiktsvatten som ska täppa igen proerna. Den här känns ungefär som om man baddar lysterine (ni vet den man gyrglar munnen med och som bränner så in i helvete) på ansiktet. Visst känner man sig uppfriskad men...
Den gula är den avslutande ansiktskrämen som luktar lera. (?!) Men den är dryg och smälter fint in i huden.

high tech lighter

Okey, tänkte bara visa varför jag är så nöjd med high tech lightern jag köpte på MUS för ett tag sen. 


Skuggorna är från denna pallett och kommer från H&M. Skuggorna är ganska slöa och ger inte alls mycket färg, MEN om man använder den här lilla lightern under kan även en billig pallet från H&M för 50 kr ge intensiv förg! Yeey! 

Så, här är alltså 2 skuggor med och utan high tech lighter som bas!







TODAY

Hallo, tänker inte skylla på att bloggen har krånglat när det igentligen är jag som varit lat. Idag är det spöregn ute och jag älskar det! Så mysigt! Fast idag är jag lite trött och så mår jag lite illa.. får se till att ta mig ut sen för en nypa frisk luft.
Här är i alla fall jag idag. Tova aka trollet...



Norrköping-linköping Linköping-norrköping

Hej! Nu är jag hemkommen från linköping och från Liu! Det var givande! Har nu hoppat av lärarprogrammet och hoppat in på ett annat! Eller program är det inte det är fristående kurser i psykologi! MEN, jag vill in på själva programmet så jag ska söka det nästa år igen. Det är dock fett svårt, verkligen top betyg. Jag som söker i kvot 2 dvs folkhögskole kvoten har det ännu lite svårare. De tog nämligen in 2 pers från den kvoten av hundratals sökande. Jag gick ut folkhögskolan med högsta betyg men det räcker inte. Får helt enkelt plugga högskoleprov som bara attan så jag kommer upp i rätt snitt (1.8) så har jag en chans att komma in! 

Nu till hemmet: Sheriffen håller på att laga kött och potatisgratäng! Ska bli väldigt smarrigt att stoppa i mun så att säga, hehe. Jag har såklart också spenderat pengar idag (herregud hur ska detta gå??!) Jag köpte en svart enkel polotröja. Jag har varit ganska avsräckt för just polotröjor förut. Har att göra med att när jag gick i lågstadiet typ 5an så kom klassens snyggaste kille med en polotröja till ett disco och HAN VAR SÅ FUL!!!! Haha, polotröjan förstörde verkligen allt hos honom! Sen den dagen, ja, så har jag lixom bannat polotröjan. Tills idag då. 
Nu: käk
Sen: bilder från gårdagen!

Lilla Söderköping!

Eller måste bara visa den här bilden på lilla rara söderköping som jag tog uppifrån ramunderberget!
Är det inte helt fantastiskt mysigt? Kyrkan och allt. Saknar söderköping.




HOME

Nu är jag hemma från utflykten i söderköping! Frey och jag hade det jättemysigt, åt kina mat och och promenerade runt i solen. Efter maten kämpade vi oss upp på ramunderberget. Vet inte hur många trappor det är upp dit men många är det haha! Allt var så myigt och vädret var så himla bra. Tycker så mycket om den tjejen.

Väl hemma har jag hunnit handla mat och tittat lite på tv. Nu ska jag straxt ta en dusch och gå och lägga mig, för i morgon ska jag upp jätte tidigt! Ska nämligen träffa studievägledaren på Liu ang nytt program och sådära.

Imorgon tänkte jag visa en massa mysiga bilder från söderköpings vistelsen hihi!


Jag idag då!

TILL SÖDERKÖPING

Nu ska jag snart hoppa på bussen som går till Söderköping! Min älskade hemstad! Gud vad längesen det var jag åkte buss dit! Har ju haft det så bra med bil.. bra att börja åka kollektivtrafik! I sörping ska jag träffa min filur Frey! Ska bli så kul! Ska möta henne nere på "stan" haha skrockar fortfarande av att säga så, och vi ska kanske käka något. Mysigt! Kanske hinner träffa min fina svägerska något innan jag åker hem. Hope so! 
Nu måste jag till bussen!
Tokiga Freyda!

USH!

Hellå! Jag har varit men om en riktig äckel upplevelse nu på lunchen! Skulle ta en ordanary knäckemacka och tog ut paketet från skafferiet... tar en knäcke och börjar bre smör på den.. DÅ ploppar det ut flera svarta små kryp från hålen i knäckemackan!!! I panik kastade jag mackan på golvet och stampade på den tills det bara var smulor kvar!!!!! Nej, det gjorde jag inte haha, jag kastade mackan lungt och stilla i soporna och började plocka ur hela skafferiet och slängde allt som var öppnat. Men det var inte mysigt när dom små krabaterna ploppade ut p åmin macka! USH!
De här två plockade jag föresten ut igår på MUS!










MAKEN

Sådärja! Såhär blev det förut idag! Nu har jag tvättat bort det, gud så skönt haha! Tyckte det blev sådär faktiskt, blev lite för guldigt, jag som ville ha det svart som natten! Aja, what to do? Hiiih!


LEDIGA DAGEN

Godagens! Idag är jag ledig kan man säga eller så kan man säga att jag är arbetslös, jag uttrycker mig ledig för tillfället. (Väntar på att hoppa på en annan utbildning, lärare är faktiskt ingenting för mig tyvärr) Så vad har jag pysslat med på min lediga dag? Klockan 10 var jag på Make up store och blev sminkad och fick en såndära rådgivning som min kompis Frey fick på MIST häromdagen. Det var superskoj! Bad om en mörk sotning och jag ska lägga upp bilder på hur det blev lite senare! Efteråt fick jag ju plocka ut produkter för 500 kr och jag valde en high tech lighter och ett löspuder. Ska även visa upp detta lite senare, kameran är på laddning! Efter MUS träffade jag min mamma och vi åt lite lunch ihop, tog en fika och så. Det var skönt att träffa min älskade mamma ♥

Här är föresten en bild på den där plockmiddagen jag köpte hem här om dagen!

DOM KALLAR OSS......

Haha gillar inte all kult film men jag gillar DOM KALLAR OSS MODS så detta framkallade ett STORT flin i mitt face!

Härry Pottah?!

Nu har jag kommit hem från min ensam bio och filmen var toppen! Såg ju HP (gillar förkortningen, drar lixom associationer till JW i snabba cash) och han kämpade på bra i kampen mot Voldemort. Kom ju dock inte som någon överaskning, jar läst alla böcker minst 5 gånger men det var kul att se slutet på rulle!
På väg hem räddade jag en supersöt igelkott från att troligtvis bli påkörd och jag har exem efter kottens taggar. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt! Saknar min sheriff lite också..
Natti natti!!!

RUTIGA SKJORTAN

Hoho! Har sett på Harry Potter, första delen av dödsrelikerna och jag satt klistrad i soffan höhö! Gick in på SF efteråt och bokade en plats åt mig själv i biosalongen för jag vill se del 2 också. Så klockan 19 ska jag på bio a la alone då. Nu ska jag springa och träffa en kompis lite! Hörs ikväll.

Har på mig rutig skjorta från Gina tricot idag.


RUSSIAN

Idag är dagen jag sätts på prov lite, personal reasons. Så jag kanske kommer att vara lite stel här, vad vet jag?
Ska i alla fall försöka göra det bästa av dagen!
Börjar med att slänga upp en bild på mitt face igår.



Det ända som finns på det har facet i MU väg är röda läppar från MUS. Färgen heter RUSSIAN.





ERROR

Okej, det lovade inlägget kom aldrig höhö. Har inte haft så mycket inspiration idag, känner mig ungefär som rubriken.
Nu har jag i alla fall precis kommit hem från affären! Har köpt massa smarrigt som jag och sheriffen ska gotta oss med, bl.a parma skinka, massa olika ostar, kex, exotiska (herregud vad töntigt det låter) frukter och massa sånt åt det hållet. Skulle vara gott med en slurk vin till det här men syrret är ju stängt såhär sent. Det vart en varsin burk cola istället, hihi.
Hoppas alla har en fin lördagskväll!

SNART

ALOHA!
Kommer strax med lite update hihi!

CUPIES

De här små cupiesarna bakade jag för någon vecka sen! Dock var det måånga fler från början, hehe.

OJ DÅ....

När man drar fram sminket för att fördriva någon timme.. när det spårar ur lite....


Aus MIST

Igår var jag (som bilderna nedan visar) på MIST stockholm med Freyda. Hon fick en såndära make up rådgivning+sminkning där. Detta tog ungefär en timma och jag hann strosa runt lite i affären under tiden. Hittade en blizz skugga och köpte den lite impulsivt sådär. Ska bli kul att testa den sen, kanske orkar det senare idag!
Freyda fick plocka ut produkter för 500 kr efter rådgivningen och tjejen plockade ut galna och snygga färger!

Detta är dårå skuggan jag köpte hihi. 













DAGEN I BILDER

Min fina vän Freyda

Idag då


Jag mantrar....

Jag får inte gå och lägga mig igen, jag får inte gå och lägga mig igen, JAG FÅR INTE GÅ OCH LÄGGA MIG IGEN!
För då är det kört. Idag klev jag upp straxt innan kl 6, väldigt tidigt för mig eftersom jag inte har seminarium förän klockan 1. Kan ju i och försig vara bra att använda morgontimmarna för att läsa. 
Så, var har 1 September att bjuda på då? Än sålänge en grå och dimmig morgon. Lite mysigt sådär tihi!

RSS 2.0