HEJ DÅ SVERIGE

Ska straxt åka till flygplatsen och checka in osv.. Är sjukt nervös inför flygresan like always. Har väskorna packade och klara. Hoppas att det är fint väder på Teneriffa nu då! Kommer att uppdatera bloggen om det finns Wii-fi på hotellet annars ses vi här om en vecka! Om det händer nått så vill jag bara säga att jag älskar min familj mest i världen och att Ludde får det mesta jag äger och Bambi du får ta alla kläder och sånt som du vill ha. 
Josefine Hellberg får alla thomas sabo smycken å så. Haha vilket testamente. Men nu får vi ju verkligen ta i trä så att detta inte behöver ske. Love you ♥
 
 
 
 
 

Alla❤ dag fika med bästa vän!


SVETT


Ser ni svetten i min panna? Den kommer efter att jag SPRANG sista halvtimmen på bandet förut! Är så himla glad! När jag började med "mitt nya träningsliv" i januari klarade jag bara av att spring 3 min, sen var jag så anfådd att jag trodde jag skulle dö... Är så jädra kul att märka hur konditionen bara blir bättre och bättre! JIPPIE!



 


BESTÄLLT

Beställde detta linne från Nelly igår.. skulle vara så najs att få hem det innan jag sticker till Teneriffa... Hoppas hoppas hoppas! Menar, här hemma i kalla Sverige har jag ju inget nytta av det än på ett tag...
 
 
 
 
 

VÄRLDENS SÄMSA MORGON

Hade en kaotisk morgon idag. Hittade inte saker och ting och när jag skulle göra min frukost smoothie så rann allt jag hällde i bara ut! Jag fattade inte vad felet var och micklade och jucklade med den där skitmixern men hur jag än gjorde så rann allt (mjölken i synnerhet) ut! Sen tittade jag på diskstället och där låg ett runt litet gummiband å jag bara "aha.. den är till för att täta längst ner i mixern..." 
Efter det uppväckandet gick det skitbra att göra smoothie. Bara det att jag var tvungen att torka upp ungefär en halv liter mjölk från golv och diskbänk... är ju kanske inte det mest avstressande en morgon man ska åka iväg..
 
Är hemma igen nu och har käkat middag, ska staxt bort och träna!
 
 
 Jag imorse då...

SELMA CITY SPA

En bild från spat. Ska berätta lite mer om hur det var och vilka behandlingar jag gjorde. Hade ju helt glömt bort att berätta här på min lilla blugg. Men det tar jag i ett annat inlägg! Nu säger jag godnatt och må sömnen vara med er. <3

WHEN I WAS A BLOND GIRL nanananananananananana





 
 

FUN FACTS

 

Döden - är inte rädd för själva dödsögonblicket utan mer tanken på att jag ska vara död i oändlighet.
 Att något ska hända de jag älskar 
♠ Att föda barn Mår illa när jag föreställer mig smärtan.
Atombomber - Blir illa till mods nör jag läser om Nordkorea och deras kärnvapenfettish.
♠ Män Menar givetvis INTE alla män utan de som ligger bakom statistiken i våldtäkter. De får mig att känna mig otrygg och osäker när jag är ute ensam i mörkret.
 

That´s about it tror jag. Kommer ju säker på något mera men detta är väll det som är mina värsta.. Nu vet ni, haha.

SUR

På hantverkarna som renoverar lägenheten nedanför. Börjar borra och skruva kl 7 varje morgon och har gjort det i snart 2 veckor och det är inte klart än på länge. Är ju inte deras fel, de måste ju jobba men ändå... Blir fan tokig! Kan inte plugga hemma, inte läsa, inte ta sovmorgon.. Blir så bitter! Bara skallrar i hela lägenheten... Får väll dra och träna då.



Frukost


Sjuk

Ush. Vaknade i morse av värsta magsmärtan och illamående. Var helt blek i nyllet.. Vet inte men har en känsla av att det var pga äggen jag åt igår kväll efter träningen.. Började få ont i magen redan då och imorse käkade jag två ägg till frukost och efter det fick jag ännu mer ont i magen... Kan man vara allergisk mot ägg kanske? Nu är det i alla fall bättre med mig och ska kanske sticka och träna snart. Har dock fått hem en annan liten sjukling som har ont i örat.. Blir nog inget dagis imorgon för hans del, lilla hjörtat.


Bild på min fina vän får ni idag!


Jag är så social


Mot stan

Ska in till stan nu och träffa bästis!


Bästa brallan!

Måste verkligen tipsa om dessa träningsbyxor! Sitter så jädrans bra och de var billiga som stryk också! Hittade dem på stadium och märket är soc!
För er som gillar er bakdel, hihi!


NU BLEV DET KVÄLLER!

Är ganska nöjde med dagen faktiskt! Var inne i stan på förmiddagen där jag som jag visade köpte ett par träningsbrallor som förövrigt sitter skitsnyggt! När jag var hemkommen från stan stack jag till gymmet direkt och invigde brallorna. 1 timme pw på bandet och 45 min gym. Körde massor med utfallssteg med vikter så känner hur låren fortfarande är lite darriga (dallriga - kul med ordlekar) så kommer nog ha fet träningsvärk imorgon. Åkte även och handlade med killen och lagade middag bestående av kött och en god grön sallad till det. 
 
Såg även mello sen vid 8 och jag hejade på nr 2 och hon som kom direkt vidare till final. När vissa artister framförde sina låtar låg jag med ansiktet i soffkudden, kan tycka att det blir så genant ibland. Som han erik som hade guran på ryggen och sjöng med tjejen Tone (hette hon va?) och de bara körde en äcklig duett och bara såg varandra djupt in i varandras ögon, nära nära framför kamran och allt blev bara så sjukt pinsamt. 
 
Sen han Scar snubben, så fort han klev in på scenen så sa jag till ludvig "Du, den där mannen kommer att sjunga om havet, det kan jag lova dig, han kommer sjunga typ å så gick vi ner till havet lalala" och jag hade så RÄTT! Snacka om att vi skratta när han i andra refrängen sjöng om havet. Alltså, jag har sån feeling för sånt därnt!
 
Nog om mello. Köpte ett måttband förut och har tagit mina första mått. Om ni ser till vänster i bilden så ser ni ett papper på väggen där bakom - thats the paper of centimeters, och där kommer jag att anteckna mina mått, vecka för vecka. Hoppas att ni har haft en fin lördag ♥
 
 

 
Och en bild på mitt hår som jag börjar bli så glad över, det har verkligen växt till sig så om kanske ett år så har jag äntligen den längt jag alltid velat ha! ihhhh!

Nya träningsbrallor!


HALLOJ LÖRDAG!

Har ätit frukost, druckit kaffe och sett klart en film - The talented mister Ripley, älskar den och har sett den flera gånger. Älskar ju Matt Damon annars men i den här filmen är han så jädra äcklig. BLÄK!

Ska plugga lite nu på förmiddagen och sen ska jag in till stan en sväng. Ska även fixa ett mottband så att jag kan mäta kroppen istället för att väga den vecka för vecka. Hörs lite senare idag helt enkelt!
 
 
 

9 dagar kvar...

Tills jag och min älskade supermamma flyger iväg till värmen! Ska bli så skönt att få lite sol på näsan.. börjar nästan undra om jag har några fräknar kvar där inne i huden? Dom bara försvinner under vintern. 
Såhär ser det ut där vi ska bo, fin strand, solbalkong och flera stora uppvärmda pooler. Så - jädra - underbart.
 

FLOTTIS!

Tjabba!
Sitter här med massor med olja i håret i ett slags inpackningsförsök utan riktig inpackning. Under tiden ska jag läsa om lite inredning och dra på färg på naglarna!
Idag ska jag göra följande:
 
Plugga - måste läsa minst 60 sidor idag
Träna - Har ätit en semla till FRUKOST = mycket illa.
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju faktiskt fredag idag så något bör väll hända! ♥
 

Ett litet hej

Länge sen!! Har bara inte blivit av för mig att gå in här och skriva! Ville i alla fall säga till er fina som kikar in här var dag att fortsätt med det för nu är jag snart igång igen!


RSS 2.0