FULLSPÄCKAD DAG!

Hej! När jag vaknade imorse åt jag en tallrik fil med havregryn och russin sen stack jag iväg till bibloteket i stan. Satt och jobbade med fördjupningsarbetet. Satt där i 5 (!!!!) timmar och ändå hann jag bara klart med inledningen. Satan vilken tid det tar alltså! Vid fyra packade jag ihop och kökade middag på stan. Efter det drog jag till friskis & svettis där jag tillbringade tre timmar. Nu är jag helt slut. Morgondagen kommer att se ungefär likadan ut. Nu ska vi se på film här och käka lite välförtjänt godis, hihi. Hörs imöra!

SHINE ON YOUR CRAZY DIMOND

Jag har inte fått något gjort idag. Inget betydelsefullt. Jag ska börja banta. Kul va? -8 kg på 2 veckor. Kan det gå? Inför spring 2011. Nej men seriöst så har jag sett en mycket fin magtröja som jag vill ha och jag är övertygad om att den kommer sitta så snyggt med en platt mage under, haha. Kroppen kommer nog bli glad att jag rör på mig mera, det har jag inte gjort regelbundet på ca en månad. Kallas det bantning om inte kör med svält medtoder föresten? Jag kanske ska kalla det fitness träning istället. Känns ju tråkigt att berätta för pojkvännen att jag ska banta, låter ju helt klart shysstare att säga "nej jag vill inte ha godis ikväll, jag tänkte fitnessa mig lite". Hoho fitnessing it is! Jag känner på mig att jag inte kommer att somna förän vid midnatt idag så jag har ju fortfarande ett par timmar att vara kreativ på. Det kommer troligtvis inte att hända sålänge jag sitter här. Och det är ju förjäkla skönt att bara sitta å chilla här?

Vilken rolig utsikt.. tänk när det är grönt därnere!

NAILS

Mina nagelband är äckligt torra. Måste köpa en kräm, det ser ju snusigt ut.

JAG IDAG

Nu ska jag komma igång och blogga igen. Har varit på tok för stora mellanrum mellan inläggen. Inget roligt då ju!
Snart ska jag gå ner till stan och leta lite material till fördjupningsarbetet i skolan. Om jag orkar ska jag passa på att träna också. Jag borde verkligen göra det. 
Laaater ♥

AFTER SCHOOL

Har varit och tagit ett par dricka med fina vänner på Olearys, oj hur stavas det`? Mycket trevligt iallafall. Jag borde inte skriva mer nu då blir det mycket stavfel hihi :) 
Hörs imorgon!

NYTT I GARDEROBEN

Nu kan jag äntligen få visa mina nya klädesplagg! Heeyaa!
Jag har aldrig ägt en lacoste tröja. Kände att det var dags typ. Nej det var faktiskt färgen som jag blev kär i, den syns inte här men den är helt korall rosa ♥
Redgreen
Den här skjortan från Mexx har jag suktat efter lääänge. Perfekt blå nyans!
Serious Sally
Och tillsist - De blå Conversen! JAG LÄNGTAR TILLS SNÖN SMÄLT!

JAG KÖPTE DEN!!!

Hihi jag köpte nyss en ny kamera. Det blev en canon. Jag hade det märket på min förra också och jag tycker det håller måttet lixom. Är så glad och nu ligger batteriet på laddning! Sen ska jag fota fota fota! Då ska jag visa allt nytt från helgen och från idag! LATER! ♥

NY KAMERA?

Nu sitter jag inför ett ultimatum. Ett fruktansvärt svårt sådant. Mitt kameraminne är borta och nu finns två alternativ.
1. Jag köper ett nytt minneskort.
2. Jag köper en ny kamera eftersom min är från typ 2005.
Jag ska nog åka bort til MediaMarkt sen och titta på en ny kamera. Se vad priserna ligger på och sådära.
Jag har så himmla ont i huvudet. Det typ trycker över ögonen och har gjort i flera dagar. Jätte jobbigt! Speciellt nu när vi har nått PEAK-SKOLARBETE och har hur mycket som hellst att göra innan veckan är slut. I kväll blir det massor av bilder. Kanske med en helt splirrans kamera? Hehe.

BORTA!

Åhh jag har massor av nytt att visa men mitt satans kamerakort är borta! Ska leta som en galning nu!

W-DAY

HEY! Idag har varit en mycket bra dag och en mycket dålig dag. Skoldagen var bra och allt flöt på lixom. Sen tappade jag min bilnyckel.... bam!!!, helt plötsligt blev dagen jävligt usel. Sprang omkring och visste varken ut eller in. Sen fick jag kontakt med polisen och de var snälla och ville hjälpa mig. De sökte efter min stackars nyckel på många platser haha! Det återfanns ej och de skjutsade hem mig till söderköping så att jag kunde hämta min reservnyckel och skjutsade sedan tillbaka mig. De får dagens ros. Jaaa sen nu på kvällen har jag handlat med min far. Jag fick en massa ingredienser till bak, så imorgon kommer luddes syrra hit och bakar cupcakes med mig. Gott ska det bli. Har aldrig bakat cuppies förut. Nu väntar en film på mig. Im gonna spit on ypur grave nånting- jag- ska -kolla- upp- det-ordentligt.
Night!

NU ÄR DOM TILLBAKA.... IGEN.

Nu finns dom. På H&M. Frågan är om man vågar? Njae tror inte det. Och vad ska man bära till för att inte se ut som en 3åring? Klackar såklart och nån snygg skjorta. Men endå.. jag vågar fan inte.


TODAY IS A QUITE GOOD DAY

Hellu! Idag har det varit rätt bra. Till och från då. Jag blev tillexempel instängd i en hiss i 20 min och att bli instängd i en hiss är min värsta!!! Det var inte kul. Nu tänker jag inte åka hiss på länge.
Här är då look of the day. Eller inte riktigt, kortet är taget inne på ett provrum på VM. Tröjan var sådär snygg så att jag skulle vilja ha den om jag fick den men skulle inte köpa den för egna pengar, now what i mean? Jag ska väll inte köpa nånting alls egentligen. Är ganska pank och jag måste ju livnära mig till den 25e. Nu ska jag sova för jag sov inte ett piss i går natt. Magen som strular. Ack ack ack.
Natti!

THE MASK IS BACK

Tjabba! Har varit nere många dagar nu, börjar dock bli bättre! I dag har jag varit på stan, eller shoppingcentret, med Natalia. Det var mysigt att träffa henne och bara gå omkring. ♥ Jag köpte en del som jag visar senare!
Nu sitter jag med ansiktsmask å ska snart hoppa in i duschen!

MÅR ILLA

Hej på er. (Judit i comhem reklamen).
Jag tror jag har fått vinterkräksjukan, mår så illa. Kommer spy när som helst. Var på pizza hut förut, kunde inte banga när det var invigning å allt. Men det var dumt. Mycket dumt. Pizzan har ju precis lagt sig så skönt i magen å så nu bara ska den upp igen lixom. How fun? Är lite ledsen faktiskt. Här kommer ialla fall en dagens, eller nåja gårdagens för att vara exakt.



DÅLIG DAG

Idag har det faktiskt varit en riktigt dålig dag. Deppigt och så. Jag har tappat bort min mobil laddare på köpet och batterinivån är på zero. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli gladare. Nu tänker jag i alla fall ta en dusch.
Bye for now. Over and out.
Eller just det, ska snart visa vad jag köpte på H&M! Efter duschen då...

Sitter just nu och fikar på E-H, snart ska vi shoppa :)

Bloggar från phonen, mycket krångligt. Har smällt i mig en kladdkaka och känner mig nu spyfärdig, haha. Ska snart gå i affärer med natalia. Får se om jag hittar nått kul!

RSS 2.0