Latley

Hej! Senast jag skrev var jag skitnervös inför min mc uppkörning men som man kanske redan har sett på facebook så klarade jag det! Det känns så himla skönt, jag har velat ta mc kort sen jag var 15 och fick köra moppe. Det var ett av mina mål som ungdom och nu kan jag dra en bock över det, haha!
Jag har ingen egen hoj än, det kostar mer än vad jag har råd med just nu - får bli till nästa säsong. Dock får jag låna en av min pappas motorcycklar. Det är en hd å kanske inte riktigt det jag vill åka runt på framöver....
Jag var precis och hämtade ut mitt nya körkort på posten och tyvärr ser jag inte så glad ut på kortet, haha. Minns att jag precis skulle skriva teorin då så kan bero på det. 
 
En glad händelse för mig är även att CSN har beslutat att ge mig CSN lån. Jag saknade 1p från förra året, pff! Så nu har allt kommit i en klumpsumma till mig, både augusti månad och september månad. För att fira det fick jag in till 3 butiken och förlängde mitt abonemang för att få en Iphone 5. Den kommer ju först på fredag och då skickas den hem till mig. Beställde en vit, tycker att de är finast! Jag tog även en försäkring på telefonen denna gång. Har hört rykten om att 5an ska vara lite knasig? Jag vill hur som helst ta det säkra före det osäkra så att jag inte tvingas börja använda mitt sketna 3a igen om 5an går sönder. (Har fått göra det sen min 4a pajja och inte täcktes av försäkringen)
 
Om en liten stund ska jag springa bort till frissören och klippa mitt hår. Topparna har klyvit sig och håret ser allmänt trött ut. Nu har jag skrivit på tok för mycket!
Hörs snart! ♥

Äntligen måndag!

Mooonday!! 
 
Äntligen måndag igen! Det betyder att allt blir tillgängligt igen - öppna affärer - folk i rörelse - allt!
Än så länge har jag hunnit med att plugga lite ( tar ett break efter varje sida öhm ) äta frukost och plocka i ordning. Vid fyra ska jag köra min förhoppningsvis absolut sista körlektion på mc, med andra ord kör jag upp i veckan. Innan dess hade jag tänkt att komma iväg och träna lite.
På tal om det så provade jag på Yoga igår, eller body balance som det heter där jag tränar! Så himla kul, men jobbigt!!! Allt gick lugnt och stilla men att hålla positionerna var verkligen krävande för musklerna! Ska köra i morgon igen!
 
Nej dags att röra på sig! Hoppas du som läser får en fin dag ♥
 
 
En bild från Venedig i sommras! Världens mysigaste stad.

 
 
 

Let´s leave

Ska strax sätta mig i bilen, hämta upp Freyda och sen åka och träffa lovley Josefine. Vi ska bowla! Så himla kul!
Tyvärr kom jag precis på att jag är absolut INTE bowlingklädd så bara att slänga på sig något annat lite snabbt! Tjohej!
 

Lite storm tack.




Hej hej. Det var så länge sen jag var inne på blogg.se! Jag hade totalt missat att de gjort om.. Jätte fint har de i alla fall gjort det. Plugget har satt igång, vilket är super kul! Känns så skönt att börja använda hjärnan lite igen efter allt jobb i sommar - då hinner man inte riktigt tänka!
 
Den senaste veckan har jag inte mått så bra, vill inte gå in på det så mycket mer här men jag har kännt mig deppig. En nära vän säger att det kanske är höst depp vilket jag faktiskt tror att det är. Jag brukar ha perioder runt hela året då jag är ur balans men jag glömmer alltid bort när, så jag kan lixom aldrig koppla ihop det med något.. Nu blev det krångligt haha. 
 
Idag har jag vare sig haft några föreläsningar eller möten med min kära grupp så istället för att läsa åkte jag ut till skärgården och jobbade några timmar. 
 
Det är faktiskt så att Ludvig och jag har varit ihop i 2 år idag! Eller om det är imorgon kanske (har inget exakt precis datum - vi bara smälte ihop, hehe) hur som så var vi och käkade ute lite. 
 
Nu börjar jag bli lite trött så snart ska jag kura ihop mig. Hade hoppats på att det skulle vara storm ute i natt (hörde nått om det på nyheterna) för det är så mysigt att ligga och lyssna på blåsten! 
 
Godnatt kära ni, vilka ni än må vara ♥
 
 
 
 
 
 

....

Som ett grått litet moln

RSS 2.0