Dålig dag

Hej. I natt vaknade jag och hade så himla ont i magen, sådär så att det känns som om inälvorna bara gojsar runt där inne. Kunde inte ta mig ur sängen. När jag vaknade var det inte bättre. Har legat i sängen hela dagen i fosterställning. Nu är jag uppe på benen menhar ont i huvet som bara fan och kroppen känns helt slut. Nästan som en baksmälla. En förjävlig dag helt enkelt. Har försökt att plugga lite men det går inte, bokstäverna bara flyter ihop.


FLYT!

Hittade något lovande på H&Ms hemsida sen och drog ner till stan för att se om den fanns i butik. Det gjorde den! Så det blev den och en till tröja som jag också fastnade för. Varmt och skönt ska det vara, vem vill gå och frysa? Kommer ihåg nör jag var 14 och envisades med att ha en jacka som var midjekort. Man såg alltså en del av magen och den gick jag runt med PÅ VINTERN!? Kommer ihåg att mamma var så arg på mig och att hon sa att jag skulle bli sjuk eller få problem med njurarna om jag inte slutade gå så bar om vintern. Lyssnade jag på henne eller? Öhm nee, jag gick och skakade och frös för jackan var ju så jävla snygg!!! Haha idag skulle jag aldrig någonsin göra något så dumt och jackan inser jag var skitful! Ung och dum finns det ett talesätt som lyder, och nog var jag ung och dum alltid.




Detta är i alla fall de två tröjorna jag hittade ♥




TRÖJBRIST

Hallå! Sitter och letar på H&Ms hemsida, försöker hitta tjocktröjor! Om jag hittar någon springer jag ner till stan (eller tar spårvagnen öhm) och köper den. Fryser så dant! I morgon ska jag jobba så då hinner jag inte leta på stan och sen är det måndag och gruppmöten så då kommer jag heller inte att hinna gå å leta tröjor. Såklart så är det lördag idag och på lördagar vet ju alla att stan stänger kl 5. Om 3 timmar. Om jag inte hittar en tjocktröja inom loppet av 3 timmar måste jag frysa hela nästa vecka. Nu måste jag lete järnet!!!

Minns sommaren, fräknarna och klänningarna. Då frös jag inte ett dugg.



Äntligen fredag!

Äntligen fredag igen! Jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen förutom att jag ska jobba på söndag, men helg som helg! Alltid mysigt.

Lite stressad

Hej och god morgon! Jag förstår inte, jag blir alltid så stressad på morgonen även om jag har relativt gott om tid på mig. Sitter här och dricker mitt morgonkaffe, det smakar så bra åhhhh! Ska snart iväg och jobba med gruppen, vi håller till i norrköping denna vecka också. Det är så sjukt skönt att slippa dra iväg till linköping! Älskart!
Nej nu måste jag in i badrummet och göra mig iordning!
Hoppas ni får en jätte bra dag! ♥

MIN SAMLING

Mer behöver jag inte. Just nu i alla fall. ♥

Play with colors

Är ju egentligen igen färg fantast när det kommer till make up och sånt så jag förstår inte varför jag envisas med att köpa skuggor i skrikande färger? Kletade på i varma nyanser men njae, det gör sig inte riktigt på mig. Jag ska nog hålla mig till sand och neutrala färger from now on, hä hä.

En tom dag

Hallå! Idag har jag en helt tom dag, dvs, jag har ingenting planerat. Jag hade någor planerat, att gå på en föreläsning men ack jag försov mig. Jag var så fruktansvärt trött! Helt slut i kroppen, så idag ska jag bara glida. Hitta på spontana saker.
Igår åkte jag och Ludde hem till mamma å eftermiddagen. Vi lagade mat och hade det jätte mysigt! Mamma förfärades över mitt hår. Jag har sånt därnt hår som bara ruffsar sig hela tiden, trollhår med andra ord. Så mamma skickade med mig en hårinpackning och massa silkesdroppar hem så att jag skulle få bot på mitt trollhår, haha. Gjorde inpackning och sådär när vi kom hem på kvällen och borstade igenom det ordentligt. Det tog typ en och en halv timme.. men det hjälpte!
Den här bilden är dock tagen innan inpackning och vice versa.

I`ts time!

Dags igen. Upp å hoppa, rise and shine. Ska snart till campus i linköping, vi ska ha seminarium och redovisa vår rapport som vi har jobbat med under veckan. Hahah, ska jag vara ärlig så är jag nervös. Jag brukar aldrig vara nervös för sånt, brukar gilla läget men nu känns det pirrigt! Tar bilen till linköping idag. Hoppas den håller hela vägen hä hä.
En morgon Tova.



Godmorgon!

Whatup? Jag var vaken redan vid 6, skönt att kunna ha lite morgonstund innan man ska iväg! Ska straxt dra, idag tar jag bilen, yes the car I take. Känner att jag skulle behöva dricka kaffe en gång till innan jag sticker men det hinner jag inte. Hoppas att vi blir klara relativt snabbt nu på morgonen för jag ska hjälpa min vän Josefine med en grej.
Hoppas ni har en bra dag, det ska jag försöka ha!
Tjing!

Helgen

Hallå!


Har haft fullt upp i helgen. I fredags var jag ute med Freyda och en kompis till henne. Det var superkul och verkligen en lyckad kväll. Tills jag skulle ta taxin hem. Brukar aldrig åka taxi ensam, har inte blivit så men nu skulle jag det. Jag råkade ut för ett riktigt äckel till chaufför. Det var en ung kille och han sa att han ville göra både det ena och det andra med mig. Jag var så jävla rädd hela resan hem! Fy fan. Att man inte ens ska kunna åka taxi som kvinna för att råka ut för äckliga jävla män. Helt sjukt.
Sen blev det lördag. Freyda kom på frukost hos mig sen åkte jag hem till mamma och pappa på rimmö. Det är alltid lika mysigt att komma hem. På eftermiddagen åkte jag hem till norrköping igen för att träffa min vän Josefine! Vi gick på bio och såg den nya Twilight filmen. Den var så bra! oj oj oj.
I morgon är det dags igen! Grupparbete här i norrköping. Det ska bli kul! Vi ska finslipa det sista i vår rapport, sen var den uppgiften över, nästan haha.
Såhär såg jag ut innan vi gick ut i fredags!


Vad är det som händer?

Min otur flödar. Jag har tappat nästan 400 kr. Spårlöst borta. Jag som hade tänkt att köpa en varm tröja nu när det börjar bli så kallt.. förut märkte jag att mina hemnycklar inte längre satt fast i nyckelknippan!! "Vad fan!?" tänkte jag, "vad är det som händer!??!". Senare hittade jag dom under passagerarsätet i min bil... hur fan hamnade dom där? Jag lider av extrem otur. Men det är det där med pengarna som grämer mig mest. Jag blir så ledsen. Suck.
Ska i alla fall tappa upp ett bad snart tror jag och hälla i badolja. Ingen bra dag idag. Ingen bra dag.

Godmorgon!

Sitter här med en kopp kaffe och äter en av mammas goda frallor, med ost och marmelad. Vi fick en hel påse frallor för nån dag sen! Världens goaste! Nu ska jag snart iväg och träffa min grupp, vi bildade en norrköpingsgrupp den här gången så nu slipper alla sitta och åka in till campus i linköping! Gud så skönt!
Nu är det lite brottom här, måste hinna borsta gadden också! Och sminka mig å bla bla, å vi ska ses kl 9 och nu är klockan snart halv! Shit!!!
Just nu, ser inte så stressad ut som jag är hehe.

INGLOT

Tjohej! Long time no see!
För ett tag sen, nån månad eller så (kan va mera, vem bryr sig?) så var jag med i en tävling där första priset var en valfritt ihopplockad palett från Inglot. Jag vann och nu har jag fått paketet som har fraktats hela vägen från Polen för min skull, hihi.
Jag kände inte till märket Inglot förns nu och jag måste bara säga wow, estupendamente, fantastiquement, häftigt!!!
Kunde aldrig tro att det var så bra kvalite, men oj så fel jag hade! Färgerna är så sjukt högpigmenterade och läppstiften är också bara wow.
Tyvärr så finns detta märke tydligen inte tillgängligt här i sverige, fan så synd säger jag bara. Bästa jag någonsin testat!

Jag valde en palett bestående av 8 skuggor och svå läppstift!

RSS 2.0