Palette 120

Klickade precis hem den här från tradera. Förväntar mig absolut ingenting men hoppas att skuggorna ska vara någolunda bra. Ska bli kul att exprementera lite med färg hihi.


Vill ha.... från MQ

Tog den där promenaden förut och kikade lite på stan samtidigt! Hittade ett par kavajer som jag så gärna vill ha! De kostade 999kr/st så det är kanske inte i min prisklass just nu men tanke på alla kursböcker som ska köpas.  Böööh. Kanske kan hitta några budget varianter. Tihi!

Träliga onsdag...

Idag har vi hemmastudier. Har läst en del nu på morgonen men mitt huvud känns som en pizzadeg. Allt jag läser studsar tillbaka in i boken och när jag läst 5 sidor har jag glömt vad jag läser om ungefär. Jag borde kanske gå ut lite.. få lite syre som det finns så gott om här i stan. Suck. Idag är det även sista dagen i augusti vilket känns både härligt och tråkigt. Det härliga är att nu är det höst på riktigt och luften börjar faktiskt bli frisk även här inne i stan, det negativa är att det oundvikligt tickar mot snö och blask. Nej ska nog faktiskt ta slag i saken nu och gå ut en sväng. Ska nog ner till stan och kika lite. 
Later!
September månad betyder mycket att stå i.

NYTT LACK unså!

Köpte ett nytt lack i dagarna och jag gillart. Tycker om färger man kan ha några dagar utan att tröttna på! Detta ska vara gammelrosa men det syns inte riktigt på bilden.

BOOTS

Hoho! Idag är jag så himla seg! Det var jag igår med och i förrgår och i förrförrgår... Idag hade jag igentligen seminarie men jag var så slapp i kroppen i morse att jag bara inte kunde komma iväg. Jaja, det blir synd om mig på tentan. Läser för närvarande till lärare dårå men mitt hopp är att komma in och läsa psykologi som var i´mitt första val i sök för univertitetet. Jag står fortfarande kvar som 3e reserv där så det känns ganska mörkt. Hoppas dock på att kunna läsa fristående kurser istället hihi!
Ett av mina bästa skoköp i höst so far! Eller höst och höst.. det var ett sommarköp men var tänkta till hösten såklart. Superbekväma och supersnygga. Dessa är köpta på scorett.


RSS 2.0