FULLTRÄFF

Mår inte så bra just nu. Alla har väl svackor. Ska försöka ta mig till skolan imorgon. Nu funderar jag på at gå ut, det värsta är att jag vet att jag kommer att ångra mig väl när jag är ute och kommer troligtvis gå hem igen. Jag är inte speciellt köp sugen heller, det brukar ju oftast hjälpa när man är lite down. Gud, vad ska jag hitta på? 



NYA TAG!

Hej! Long time no see eller hur! JAg har inte känt för att skriva här men nu känns det plötsligt kul igen!
Lite update: Jag har flyttat ihop med min pojkvänn och håller för tillfället på att försöka få över mina saker från min gamla lägenhet! Igår var vi och köpte ett nytt skrivbort till mig så nu sitter jag så bekvämt så! Ska visa bild på det sen! I fredags fyllde jag år och det firades med ingenting faktiskt. Eller jo jag fick frulle på sängen och ett fint smycke från Thomas Sabo! Det blev jag glad för.
Idag har jag och Jossan varit på stan och åkt runt till lite möbelaffärer! Jag letar efter ett nytt köksbord men alla är för stora.. På stan köpte jag en tisha (love the word) på bikbok och en ny concealer från MUS.
Jag funderar på att se en bio ikväll helt själv. Ganska skönt ibland och då ska jag se Hur många lingon finns det i världen?. Den verkar lite mysig sådär.

RSS 2.0