Eller?

Haha nej glöm det! Smink är ju så roligt! Idag var jag på klubbkväll på Make up store. Tog med mig min kära vän Freyda och jag shoppade loss en hel del + att jag fick naglarna målade i en snygg orangeglittrig färg. 20 % på hela sortimentet såklart. Sådant gillar vi! Nå, vad köpte jag? Det blev en multishadow som fungerar både som ögonskugga och highlighter, ett läppstift i en snygg mörk röd färg och en läpp-penna till stiftet. Är helnöjd med tanke på att det blev så billigt! Visar produkterna imorgon, är så himla trött nu. Och lite snuvig, men det värsta har lagt sig tror jag (av förkylningen alltså).


Hörs imorgon!

FUCK MAKE UP


Dripp dropp, dripp dropp

Låter det om min näsa när snoret regelbundet bildar storasnorbubblor på min nästipp och faller ner på skrivbordet. Droppandet sker med ca 2 min mellanrum. Hade jag suttit i badrummet hade varje troppe ekat högt och grannen skulle tro att vi glömt kranen på. Okej, antar att ni med detta både har äcklats och förstått att jag är jädrit förkyld. Jag som trodde att det skulle bli bättre idag. 

Idag hade vi klassdag. Vi spenderade den med att grilla i folkparken och lira lute kubb. Det smakade gott och var trevligt. Nu på kvällskvisten har jag vandrat en sväng på stan. Det är tydligen någon så kallad marknadsafton här i norrköping så det kryllade av folk. Min näsa rann så dant (älskar det östgötska ordet dant, det sitter för jäkla gött i munnen) så jag köpte inte ett smack typ utan åkte hem igen. Hade jag varit frisk hade jag säkert gjort av med flera hundra kronor... Ja. That was my day ungefär.

Igår köpte jag den här söta smyckehållaren på Guldfynd. Fanns även andra figurer, tex katt och elefant men jag tyckte att den här taxen var sötast. Perfekt till mina ringar!..... som jag inte har än men som jag ska köpa någon dag. Snart. Typ.



NÄST SISTA DAGEN

Med klassen. Igår var jag inte glad så därför sket jag fullständigt i att blogga. Det blåste exempelvis och bara en sån sak säger det mesta. Eller? På det så blev jag förkyld och på förkylningen fick jag ont i ryggen. En kass jäkla dag var gårdagen helt enkelt. SÅ, nu ska vi se om den här dagen blir bättre! Den har börjar sådär - fortfarande förtjyld men kaffet jag nyss gjorde smakade sjukt gott - så ett plus och ett minus so far. Jag väntar med spänning på resten av dagen! Hihi.

Här är en bild från gårdagen när min skola hade aktivitetsdag eller vad man nu ska kalla det. Tyvärr blåste det (!) för mycket och var för kallt för att de där "aktiviteterna" skulle vara roliga.



OLIVE MATT FONDATION

Införskaffade en ny fondation idag. Som tur var fanns den nyansen jag använder i plastflaska! Plastflaskan är faktiskt mycket snyggare än glasflaskan om man nu ska vara sådan +(!) den går inte sönder när den ramlar i golvet.

Som en gräsmatta

Dagens lack är grönt och kommer från OPI. Fick det när jag fyllde år, sommrigt och fint!
Snart ska jag gå till skomakaren och limma ett par kilcklackar som jag köpte förra sommaren. Klacken lossnade efter ett par veckor!? Ska se om de går att och laga, gillar dem verkligen.

Dagens tips

Okey alla BUS användare. Länge leve buset, solen är farlig, MEN hur irriterande är inte fläckarna som ibland dyker upp på våra kära fotknölar?! Stå inte och knugga bort med typ nagellacksremover, visst det kanske funkar, men hur hälsosamt det är för huden är en annan femma. + huden torkar ut och det blir ännu värre fläckar nästa gång.
Så, vilken tur att denna produkt finns!
Smörj exempelvis händer efter BUS användning och skölj, eller när fläckarna uppstår några dagar senare. Finns på kicks! How great!?

LIKE A VIRGIN

Hetaste kavajen i sommar kommer från H&M och är vit som snö. Just den här modellen tycker jag är helt fantastiskt snygg och kvinnlig. Införskaffade en egen sådan i våras och nu används den flitigt. Detta är ett måste plagg i sommar! Det med basta!

ROSA

Ludvig och jag har precis varit i affären och köpt kvällsgott - cornflex. Cornflex med filmjölk och lite socker på slår det mesta! Har jag nästan hållt mitt löfte om att städa lägenheten idag - jag tog iallafall hand om diskberget, hehe.

Var tvungen att testa ett nytt läppstift! Ett rigtigt tuggummi-rosa sådant. Ni får stå ut med den dramatiska plut bilden eftersom färgen på stiftet syntes bäst på denna katastrofbild.



NU SÄGER JAG GODNATT ♥

Bästa läppfixaren!

Köpte för ett tag sen min absoluta favorit produkt ever.  Lip care mix från MUS. Den här lilla rackaren gör verkligen underverk med läpparna. Speciellt om man är lite uttorkad efter allt solande! 

Den gröna är ju dårå en liten skrubb som gör läpparna alldeles mjuka.
De andra 2 är balsam, den vita en aning fetare och passar sig bra under natten.. eller dagen, ja typ whenever you feel for it, och guuuuudars vilka mjuka läppar man får! En helt solklar favorit! Spring och köp.

LUNCH

Halloj! Ska strax tillbaka till skolan igen, är hemma och lunchar nu. Halva dagen avklarad, eller tja, efter skolan ska vi tydligen ha "städdag" här hemma. Något påhitt som Ludde kommit på. Han har också kommit på att det är jag som ska städa eftersom han anser att det alltid är han som gör det annars. Så jag får väll bita i det sura äpplet och visa att jag är vuxen och städa.

Här är föresten lacket jag köpte igår, bilden ger inte riktigt lacket rättvisa. Det är mycket mer oragnet lysande än det ser ut.






2 från Scorett

Jag vill bara ha å ha å ha!

Curls

Yo!
Jag är lycklig ägare till en sånhär värmespols grej från babyliss! Tyvärr så sitter inte lockarnas så hårt, alltså de blir väldigt lösa så man får vräka på hårspray om man inte vill att håret ska hänga rakt efter någon timme. Funderar på att locka håret imorgon faktiskt. Alltså den här köpte jag i julas och har använt den 2 gånger, kanske dumt köp med tanke på att den kostade 1000 kr. Jaja, jag får börja använda den flitigare! 


Var nyss och handlade mat och kunde såklart inte motstå att köpa ett nytt lack jag hittade. Blev ett oranget, gansla lysande lack från depend. Perfa! Dock uppstod ett litet problem när jag kom hem. Just nu sitter en rosa färg på mina naglar och jag tänkte ta bort det och måla på det nya MEN NAGELLACKSREMOVERN HAR SLUTAT FUNGERA!? Jag har haft korken av på det ett par dagar, kan det vara därför? Så jag får inte bort det rosa lacket och kan inte måla på det nya. Förbannat lixom. Får köpa nytt imorgon helt enkelt.

Kvällsro

Har precis tagit en dusch och ska snart lägga mig i sängen och läsa. Först ska jag dock smörja in mig med denna härliga gegga från the body shop. Doftar frukt²! Har även testat cherry butter men den var alldeles för söt. Pink grapefruit är perfa!
Laddar inför morgondagen, ska verkligen bli jätteroligt!

18 April

Hej! It´s time att dra upp bloggen igen - det är ju sommartider! Idag har jag varit i skolan, fått behörighet Matte B! Awsome! Jag har ju sökt in till högskolan till hösten (vill bli psykolog) och nu börjar nervostieten smyga sig på - kommer jag in eller inte lixom!?
Imorgon ska jag och min klass iväg på en stip till stockholm. Vi ska bli guidade runt gamla stan och gå ut och äta. Ska bli hur mysigt som helst! Hoppas på fint väder.. tar nog med mig shorst att byta om till om det blir kokande hett.


Idag blev det ett rosa lack från Depend.


RSS 2.0