BOWIE

 

All Musik jag lägger upp bör ni lyssna på för - gammalt eller nytt - DET ÄR BRA MUSIK.

 

AUTUMN?

Utgår ifrån att ni också reflekterat över vädret idag. Höst-tråk-blask-väder. Regnigt och dant och grått...grått, grått, grått..
 
MEN! På söndag kommer äntligen värmen! Den här gången ska den hålla i sig och vindarna kommer att bli ljummna! Hur länge har vi inte väntat på det? Typ sen i oktober förra året! 
Var ute med hojjen en sväng igår, bara en kort kortis, men det var lite kallt. Nu är det snart dags att sticka in till stan! 
 
Älskar att den heter FLY ♥ Lilla flugan!
 

JIPPIE JENNIE!

Wohoo, Jennie vann Sveriges Mästerkock 2013! Är så glad för hennes skull! Har hejjat och trott på henne från första början! Önskar att jag kunde få äta hennes underbara mat någon gång!! ♥
 
 

NY VÅRJACKA

För någon vecka sen fick jag hem en jacka jag beställt från Monki. Riktigt tunn vårjacka som är superfin och skön! Har tyvärr varit lite för kallt för att använda den speciellt flitigt. Jag älskar verkligen vitt - sålänge det är vitt. Ska vara försiktig så att jag inte får några tråkiga fläckar på den. 




 
Finns ej i butiken i Norrköping så det är webb-butiken som gäller. 500:-
 
 
 
 
 
 
 

TREVLIG KAFFESTUND

Önskar jag och min bästis ♥
 

NATTI

Hola! 
Har varit full rulle idag. Har fördrivit tid dels på campus, dels hemma hos Josefine. I mosre var jag klok nog att ta min luffarjacka (på tok för stor, tjock och varm dunjacka) så jag har inte frusit under dagen. Solen luras ju lite, ser ut att vara så varmt men det blir sjukt kallt i blåsten. 
Imorgon ska jag sitta på campus under dagen och skriva hade jag tänkt.. brukar dock aldrig bli som jag har tänkt, haha. Vi får se!
 
 
Ett godnatt-leende får ni av mig. Direkt från sängen, hihi ♥

SPICY HOT

Hemma igen efter studiebesöket som förövrigt gick bra. Hämtade upp Spicy hot lunch on the go innan jag stack hemåt. De snålar verkligen inte med det de lägger i lådorna! Herregud vad mycket mat! Idag orkade jag knappt äta upp hälften. Spicy hot har i alla fall den bästa snabbmaten i stan. Mumms!
 

GROUPLOVE

LOVE IT
 
LYSSNA
 
 
 

GODMORGON!

Hoppas att ni hade en bra lördagkväll! Vi hade premiär igår av burlesque showen och allt gick väldigt bra! KUL! 
När jag lämnade teatern vid 00- snåret tog jag svängen förbi Josefine som precis har flyttat till en jättefin liten lägenhet i stan! Supermysigt! Vi satt ett tag och myste och pratade innan jag gäspande satte mig i bilen hemåt. 
Har legat i sängen länge idag, har lite känning av träningsvärk i benen.. 

Nu ska jag äta lite frukost för att såsmåningom bege mig mot ett studiebesök på Löfstad slott! 
 
Sömndrucken, men börjar piggna till! ♥

HAHA!


OH SUNNY DAY

Hej solstrålar! Hoppas att eran dag rullar på i ett bra spår. Min dag har hittils varit bra och jag är hemma för att slappa lite innan jag ska in till stan och köra genomrep hela kvällen! 
 
Har varit på två bra föreläsningar idag och hunnit med att trycka i mig en macka på Sub. Gillar inte sub så mycket konstaterade jag idag. Blir stressad och jag är inte så mycket för mackor. Känns bara som en stor deg i magen. Nu har jag lärt mig det i alla fall. Tänkte springa ner i tärgården en sväng nu innan jag ska iväg och bara drunkna i solen! 
 
 
 

...

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig

Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen

Allt, det är för sent

För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks



VÅGA.


RSS 2.0