GÖR MIG REDO INFÖR 2013


DU ÄR MIN BÄSTE VÄN

Den här låten är tillägnad Josefine, min bäste vän ♥
 
 
 
 

29 DECEMBER

Hej på er! Vaknade tidigt idag så jag har städar nu på morgonen. Tänkte även åka till Ikea men den där lyckliga ska-åka-till-Ikea-känslan försvann när jag insåg att jag inte har råd att köpa mer än ett ljus ändå typ. Har lust att fördriva dagen med något! Får väll gå och träna helt enkelt!
Ikväll ska vi ha bowlingkväll med min bror och min svägerska! Ska bli himla kul!! Borde fixa ett pris till den som vinner så att alla verkligen kör på dödligt allvar, haha! Ja nu fick jag en idé! Det sa bara klick i mitt huvud som det brukar göra hehe.
Hörs sen, nu ska jag fixa med min idé!


SUCK

Orkar inte med detta alltså.....
 
 

Träningspass

Träningen gick bra! Körde först 1 timmes pw på bandet och det var jättejobbigt för det var en tjej brevid mig som pruttade ägg fisar flera gånger som höll kvar sig i luften på tok för lääänge! När jag hade klarat pwn så körde jag mage, rumpa och lår. Ludde körde även slut på mig på armmaskinerna och jag grät nästan när han sa "en till nu, en till nu!" Kände mig som en spagetti efteråt men det för skönt! 

Har ätit en nyttig lunch nu med omelett och kvarg och lite bär på det! Wohoo!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1995850/images/2012/pic_50dd64deddf2b32cc100833e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1995850/images/2012/pic_50dd64deddf2b32cc100833e.jpg" class="image">


Godmorgon! ☀

Morning! Så himla härligt att vakna upp av en solstråle i ansiktet! Äntligen lite jädrans sol! Ska ta mig ur sängen nu, käka och gå och träna!


REA

Hej! Idag har jag flängt på stan med freyda ett bra tag. Vi stod i kö inne på BIKBOK i totalt 45 min , omklädningsrummet 15 å kassan 30.... puhhh! Hittade några fina plagg men nu är jag pankare än pankast. Alla mina pengar gick åt till julklappar så hade inte mycket att shoppa för. 

Efter shoppingturen träffade jag josefine, daniel och rickard och hade skräckfilmskväll! Såg sinister som gav mih pyskbryt! Se den! Kom precis hem och ska nu ta en dush! Kan visa kläderna imorgon! Hopps ni alla haft en fin dag ♥

PUH!

Nydushad och rofylld igen! Tänk så mycket en ren kropp kan göra med ens psyke. Förr var jag mycket för varma och långa bad. Detta grundade sig i att vi aldrig hade badkar hemma när jag var barn. Vi flyttade ju till nya huset som pappa byggde när jag var 14 och först då fick jag uppleva hur badkarslivet var. Badade ihjäl mig i 1.5 år sen flyttade jag ju hemmifrån när jag var 16. På tok för tidigt men jag kan ju ta den historien i ett annat inlägg någon gång för detta ska handla om dushar och badkar. Under de åren vi hade badkar hemma så badade jag bort all kommande längtan efter bad. Det jag egentligen vill komma till och som jag skulle kunna ha skrivit från första början, är att jag föredrar dush - bad är så jävla tråkigt.
 
Ren och totaly fresh ♥

JULEN

Saknat mig eller? Hähä! Har varit borta över julen så jag har inte kunnar blugga! Har haft en helt ok jul med fina julklappar. Julafton försvinner i ett nafs precis som vanligt och på köpet har man blivit fet av all julmat. Vet inte riktigt vad jag tycker om julen längre faktiskt. Bara ett jävla oväsen som Gudrun i smala sussie skulle sagt.
Nu låter jag pessimistisk och dan men jag har bara ont i huvet det kan jag lööve er. Går över till imorgon för då ska jag in till stan med freyda el frey och gå på rean! Nu ska jag gå och duscha av mig julen! 
 
Här är ett videoinlägg från förra vintern! 
Jag har tränat bort ötskötskan nu, jag lovar! 
 
 

Motala

Hejsan! Min irritation lade sig ganska snabbt efter det där med schampot.. Nu har vi i alla fall anlänt till Motala och luddes familj! Hörs lite senare! ✨


Detta gör man bara inte

Är så förbannad! Ska åka till motala idag till luddes familj och jag skulle precis duscha. Går in i duschen blöter håret och tar upp shampo flaskan och märker att den är tom!!!! Detta gör man bara inte! Man lämnar fan inte en TOM flaska i duschen! Som tur var har jag två shampon och sträcker mig istället efter det andra. Till min förbannelse så är den jävla flaskan också TOM! Detta gör man fan bara inte! 
Har förklarat för min sambo nu då att han fan slänger skiten när han tagit slut på det. Det värsta som finns är nämligen att sitta med blött otvättat hår och veta att man snart ska åka iväg.
Over and out.
 
Idag ser jag likadan ut som jag gjorde på halloween.

Julmys

Kommer precis från en mysig förmiddagträff med plugggruppen som gick i julens anda! Smarriga mackor, julmust, glögg och kaffe! Nu ska jag springa på stan en snabbis och leta julklappar innan jag ska hämta upp mel på dagis!


Bara så att ni vet

 
Så finns det två Tovor.
 
 
Detta är ena
 
 
Och detta är andra. 
 
Vi önskar er godnatt! ^^
 

Tea Tree är bäst!

Okej, nu har jag använt dessa länge nog för att brista ut i ett "fan vad jävla bra" rop! Rengöringen är för både morgon och kvällsbruk och ansiktskrämen är dårå för natten! Serien Tea Tree är speciellt anpassad för att minska orenheter i ansiktet och för att fräsha upp. Dessa håller verkligen vad de lovar och man känner sig ren och frääääsh! Får 5 solar av 5! Tvätten kostar 95kr och nattkrämen kostar 145kr. VÄLSPENDERAE pengar, jag lovar!
 
 
 
 
 

Mot gymmet

Bara att sörpla upp det sista av kaffet, trotsa äckelsnön och gå bort till gymmet. Ehh blev ju inte så att ludde å jag vaknade tidigt och romantiskt promenderade bort till gymmet och bastade... verkligheten såg ut så att ludde klev upp tidigt och jag vaknade av att han stängde ytterdörren för att gå bort till gymmet. Pff, haha! 
Nää nu jävlar kör vi! 
 
 

Hett att åka buss!

Godmorgon! Kikade runt på aftonbladet och hittade det här fantastiska videoklippet! 
Jag själv är ju ingen busstjej men den här videon får mig absolut att mjukna lite! Sverige borde haka på detta, haha!
 
 
Hoppas alla bussåkare idag får en fantastisk resa, hihi. 

Sovdags 🌛

Träningen gick bra och jag kände mig nöjd och glad efteråt. Har spenderar kvällen med att dona i köket, tvättat och bäddat rent i sängen! Alltid så himla skönt att krypa ner i en ny nybäddad säng, ja det måste vara en av de bästa känslor som finns! Imorgon ska jag och Ludde gå upp tidigt på morgonen och gå och basta tillsammans på gymmet och träna efteråt. Hoppas bara att jag kommer upp nu... Godnatt och sov så gott 🌸


Träning

Har varit med Josefine idag bestämde vi att vi ska träna varje dag i en månad med start ikväll! Är sjukt peppad! Sitter på bussen påväg hem nu, sen ska jag bara packa väskan å sticka till gymmet å köra! Skriver ikväll efter jag har tränat!


TRISS


 

Nu får det vara bra!

Imorgon ska jag börja om. Strunta i allt som känns jobbigt och bara köra! Ska inte tycka synd om mig själv utan bara titta framåt! Ska ta mig ut ur den här jobbiga perioden med huvudet högt! Nu jävlar ska jag må bra! Tur att jag har en bästaste vän som heter Josefine Ellen Ekstedt ♥ Hon värmer mina dagar!



 
 
 

Haha

Bara så ni vet så skriver jag den här meningen utan att titta på tangentbordet en enda gång! Jag fick skriva om vissa bokstäver några gånger innan det blev rätt men det fungerar ju faktiskt, haha! Men vad lång tid det tog! Måste träna!
 
 

Ett ögonblick i sänder

Har verkligen kommit in i en svacka. Som alltid på vintern. Tappar fullständigt motivationen! Dagarna lixom bara flyter in i varandra och eftermiddagsmörkret byter av morgonmörkret. Slaskigt ute och bara grått grått grått. Bläk. 

Igår var jag på födelsedagsfest och det var roligt. Skulle överaska Josefine med sång och "champange" och sprakande tårtbloss. Det hela slutade med att jag välte glasen jag hade på brickan över josefine, ett glas för varje ord vi sjöng och golvet och josefine blev... blöta. Dessutom gick brandlarmet, haha! Så det kan gå.. 

Idag har jag varit på kalas hos min farmor. Hon hade ordnat med god mat och god fika. Nu på kvällen har jag varit och tränat och det känns ju bra. 
 
Hoppas att ni har det bra där ute i mörkret. Ta hand om varandra ♥
 
 

6 år sedan

Idag är det 6 år sedan Linus dog. Tänk att tiden går så fruktansvärt fort. Vi var bara 16 år gammla och det var på tok för tidigt för att något så fruktansvärt skulle hända. Såg på facebook förut att en ung kille här i söderköping dog idag. Såg vänner som skrev r.i.p och vila i frid och sånna saker. Jag vet inte vem han var men jag känner med hans anhöriga. Hoppas bara att hur han nu dog, så dog han lycklig. 
 
 
 
 

Lunch

Lunchar panncaces med Josefine!


Aotch

Undrar hur detta kommer att gå. :(

Tankar om vintern

Vinterhalvåret är ingenting jag gillar. Inte nog med att det är kallt ute, det är svinkallt inne också vilket betyder att elräkningen går i höjden. Man blir avskärmad från andra människor, man håller sig helst inomhus. Folk man träffar utomhus fryser och vill bara framåt, kollar sällan åt sidorna. Alla har ett mål och dit ska man snabbt som tusan så att man inte fryser ihjäl. Jag blir ledsen under vinterhalvåret och att solen är framme och ger ljus är sällsynt. Folk blir bleka och vissa springer iväg till solariet för att skaffa färg även om det enda några skaffar sig är hudcancer.

Hade det inte varit för de högtider som finns i början av vinterhalvåret skulle jag inte klara av det. Tack och lov firar vi jul och nyår. Tack och lov slänger kommunerna upp ljusanordningar i träd och lyktstolpar för att sprida en lite varmare känsla i allt det kalla. Butiker får upp juldekorationer och spelar julmusik ur sina högtalare. Detta gör allt lite lättare men om jag någon gång i framtiden blir rik, då tänker jag fly landet under detta halvår.

 


RSS 2.0