Sjukaste

Alltså gårdagen var den sjukaste på länge! Ja på kvällen alltså. Hela dagen gick åt till att flytta och idag när jag vaknade så vaknade jag inte bara upp med ett dunkande rödvins huvud utan även träningsvärken från helvetet. Festen igår var riktigt spårad men sjukt kul och jag tog halv 2 bussen hem till söderköping. Nu måste vi i familjen iväg och skaffa proviant för alla är hungriga. 
Vi hörs senare! 
 

GODMORGON!

Solstrålar! Sitter här och dricker morgonkaffe och har precis ordnat med frukost åt melvin. Ludde tittade precis upp från sängen inne i sovrummet, grymmtade och föll tillbaka ner i sängen. Jag har verkligen sovit uruselt i natt! Vaknat hela tiden och inte kunnat somna om. Dock är min morgon bra i alla fall so far! 
 
Idag ska jag hjälpa min bästis och hennes familj att flytta! Bära kartonger och möbler hela dagen och på kvällen är det fest! Himla bra dag med andra ord! Måste dock se till att få lite tid till att plugga på eftermiddagen, har ju trots allt tenta på onsdag! 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Just det! Korvarna på huvet har jag inte vågat rulla ut än så resultatet är fortfarande i ovisshet!

Myspys

En liten myspysbild från sovrummet. Detta rum har stor potential till att bli sjukt mysigt och vackert! Vi har även en kakelugn i ett hörn av rummet. Åhh underbara lägenhet ❤ Det som sänker allt sammans är sängstommen som har en sisodär 25 år på nacken. Om vi slantar inte lite någon dag så är det ny stomme som gäller.. tyvärr kan man ju inte få allt man vill på en gång.


Spänning!

Går till sängs med en massa bollar på huvudet för att förhoppningsvis vakna upp med ett snyggt fluff! Kan ju gå åt skogen också såklart... men lite spänning i livet är bara härligt. Godnatt kära ni ♥

 

Sommarnaket

Gud vad brun och fin jag var i sommras. Vad lite färg kan göra.. solarium är ju inte det nyttigaste så det är bara att acceptera att vinterhalvåret är blekt - som - fan. Och ja, givetvis solar man topless ute i skärgården. Det är det enda rätta, haha!
 
 
 
 
 
 

För två år sen..

Så var jag sjukt insnöad på att använda poncho. Minns även att jag var så glad när jag hittade revolver halsbandet jag ville ha!




Kimono galen

Alltså jag är ju helt galen i alla vackra kimonos. Har redan 5 stycken och för ett par dagar sedan köpte jag ytterligare en. Denna gång en helsvart från H&M. Har letat som fan efter den rosa de har haft men den är slutsåld överallt, tilloch med hemsidan. Suck. På måndag ska jag och ludde ev till stockholm så då ska jag se om den finns där! 



Tänk er stiga upp på morgonen å svepa en sånhär runt kroppen och hoppa ner i ett par fluffiga tofflor.
Jag ♥ kimonos!
 
 

Denna är köpt...
 
...och denna ska bli min.

Min dag

Idag har det varit en söderköpingsdag, dvs jag har inte behövt åka in till skolan eller något annat ärende heller. När jag vaknade hade Ludde å mel redan åkt så jag hade en rogivande morgonstund för mig själv! Drack kaffe och två ägg. Stack sen till gymmet å gick en mil på bandet och körde lite mage och rumpa. Skönt! Påväg hem handlade jag lite för att göra pannkakor till familjen. Det var mysigt och jag kände mig som en riktig husmor. Dock är det väll kanske en gång varannan månad jag är husmorsaktig. 
 
Funderar nu på att dra bort till gymmet och gå lite till på bandet och se aldrig mer fet på tv där! Om ingen annan har ockuperat tv`n och satt på nån grymt tråkig sportkanal! 
 
Fick även ett samtal från min kära vän erik idag. Erik är guldsmed och på torsdag nästa vecka ska jag fotograferas inför hans julkollektion! KUL! 
 
 

Kaffe

Ny dag nya möjligheter!
Sitter på ett fik och tar en kaffe medan jag väntar på Josefine som jag ska luncha med. Är dock inte hungrig så kanske bara blir kaffe! Sen ska jag på seminarium i skolan. Hörs senare!


Ingen bra dag

Hej! Idag har jag inte varit glad och jag var inte glad igår heller. Hatar dessa dippar å tillråga på allt blev det mer tråkigheter på eftermiddan. Det är dock upprätt nu. Idag har jag pluggat lite och tränat och varit inne i stan och träffat josefine och pratat. Så skönt att hon finns <3
Nu ska jag sova.

Kvällens middag!


Gårkvällens middag! Så himla gott med kött! Har inte ätit det på ganska länge nu! 




 

 

 

 

 

 


Sometimes you need a kick in your ass


Good work!


Bio ikväll

Nu ska snart jag och min snoriga näsa sticka till bussen för att åka in till stan!
 
 
 
 

Så var det dags

Att bli tokförkyld. Fan också! Bara rinner ur snoken här! Sitter på bussen hem nu, har varit och gjort dugga i skolan nu på morgonen. Kändes ganska bra, pallar inte med att få ett U igen! När jag kommer hem ska jag städa lite och om jag känner mig lite friskare sen ska jag även ta en promenad! Ikväll ska jag på bio med Josefine och se twilight! Ska bli jättekul! Nu ska jag däcka här på bussen!


Bild från när jag INTE hade en kran i ansiktet.


Kanonkulan

Vill bara presentera min absolut godaste godiskombination som jag unnade mig nu ikväll. Kanonkulan som landade på någon heter den! Ni måste testa! Center + salmiakkula!!


Gårdagen

Igår var jag somsagt ute med några tjejkollegor från i sommras! Så himla bra vi hade det! Vi började men en varsin supergod fördrink på Manésa och kom till Ardor på lamp hotel kl 7. Så himmla fint ställe. Det bara osade lyx där inne. Jag beställde oxkind till varmrätt och créme brulé till efterätt. De andra tog Bland annat hellflundra och anka. Kul! Maten var kanongod och vi hade många spännande samtal!!! Älskar verkligen att gå ut och äta mat å bara lyxa till vardagen. MEN smakar det så kostar det och man kan väll säga att jag måste svälta fram till nästa fredag nu. 
 

Underkänd

Fick precis ut resultatet på senaste tentan. Fick ett fett U. Var inte direkt förvånad, jag var då himla lat med att plugga till den och i samma veva åkte jag iväg på personalresa fast jag hade behövt varit hemma och plugga. Typ första gången jag får underkänt på ett prov sen vet inte när.. haha. Jag blir arg på mig själv nu såklart, att jag inte bara pluggade hårdare då men man lär sig ju. Nu ska jag staxt iväg och träna av mig lite, måste låta mobilen ladda lite till bara så att jag kan ha lite musik i lurarna. Tänkte berätta om gårdagen lite senare! 
Kärlek till er ♥
 
 

ÅH

Minns igår när jag hoppades att den här dagen skulle bli bättre? Tja, den började förjävligt. Missade bussen som skulle ta mig till seminariumet på skolan... Sa ju att bussar och jag inte är gjorda för varadra. Har även svårt att pricka busstider så att säga. Har en föreläsning som börjar klockan 15.00 så den ska jag försöka hinna in till! 

Ikväll är det tjejkväll med några kollegor från i somras! Vi ska träffas och ta en fördrink och sedan gå ut och äta! Vi har ett bord bokat åt oss till kl 19! Ska bli himla roligt! Nu ska jag ta tid på mig och göra mig iordning för skuuulan! 
 
 
 

Trasig bil och träning

Jahopp.. det var den bilen typ. Är körförbud på den nu då skivbromsarna är slut etc etc så nu är det buss som gäller för min del ett tag framöver. Jag hatar att åka buss. Mår så fruktansvärt illa och känner mig helt yr varje gång jag kliver av. Fy! 
 
Har varit borta och kört lite kvällsträning nu, blev en mil på bandet. Känns alltid så skönt efteråt! Hörlurarna fungerade för övrigt kanonbra! Skulle aldrig palla med att träna utan lurar, aldrig! Nu ska jag duscha och kvällschilla lite! Känner mig lite bitter idag men imorgon är det en helt ny och förhoppningsvis bra dag! 


Eftersom bloggis handlar om mig så är det mycket mig man får va! Hihi.

 
 
 
 

Tisdag 13/11

Om en månad är det Lucia.. Det är inte klokt vad frort allt går! 
Hej föresten! Har varit en fartfylld dag hittils. Förmiddagen spenderades med att plugga med gruppen! Efter det mötte jag upp Josefine för en fika. Vi drog sedan ut till Mediamarkt och köpte nya hörlurar båda två - mina gamla gick sönder igår på gymmet... snyft, de var så jävla bra. Hoppas att jag kommer trivas med de nya också! Har precis ätit soppa så snart ska jag bort till gymmet och köra dagens! Sen ska jag in till norrköping och göra musikquiz! Ska bli superkul! Om det nu inte är så att ett hjul på min bil sitter löst, när körde genom sörping förut började bilen nämligen bete sig märkligt, krängde och lät! Så brorsan lovade att ta en titt på det sen! Hoppas verkligen inte det är någon fara för i så fall är det bara att skrota skiten. Det är så att både avgassystemet är sönderrostat och fläkten pajade idag och ja, nu även ett däck? Jävla skit bil. 
 

Att göra något mysigt av mörkret

Klockan är snart 5 och mörkret har redan tätnat. Igår kände jag att jag behövde lite energi i det mörka så jag tog mig en hemmaspa kväll. När jag har det sätter jag alltid på yoga musik i badrummet och tänder ljus. Sedan rengör jag ansiktet och tar på en djuprengörande mask från The Body Shop. Medan den verkar tar jag bort nagellack och rengör händerna med borste. Efter detta tar jag ett bad och tvättar håret, har i inpackning! Riktigt skönt! 





 
 

Dålig aptit

Hej! Har varit på en föreläsning i skolan och nu sitter jag på fräcka fröken och försöker plugga. Köpte en sallad men fick bara i mig lite grand... Har ingen aptit idag alls! Men är ändå hungrig men det tar lixom stopp vid halsen.. Ska gå en sväng i affärerna sen ska jag hämta mel å åka hem. Längtar hem som fan! Ludde håller på att göra en gryta hemma så hoppas att aptiten sätter igång snart.. Ikväll ska jag tvinga iväg mig till gymmet. Veckan ska bli lika nyttig som den förra hoppas jag!


Party lördag

Hej! Herregud vad seg jag är idag alltså! Skulle ju vara så jädra duktig och plugga nu i helgen... I stället blev det party igår med min vapendragere och vi hade lika kul som vanligt! Haha! Men somsagt nu känner jag att jag skulle kunna sova bort hela dagen för huvudet är så himla tungt. Men så är inte riktigt verligheten här hemma för nu ska jag och Melvin gå till affären! 
Hoppas alla haft en fin helg ♥
 
 

Liten recension

  MAKE UP STORES face cool balm ansiktsvatten.
 
 
 
 
• Pris 235 kr
• Vad - Milt ansiktsvatten med lugnade egenskaper som motverkar rodnande hy. Passar alla hudtyper, speciellt känslig hy. 
 
Nu är flaskan nästan slut och jag kan därför säga vad jag tycker om den efter att ha använt denna ett tag. Jag tyckte INTE om den alls. Här är alla minus:
 
- Dyr.
- Tar slut för fort.
- Känns inte svalkande på något sätt.
- Hunden känns inte ren efteråt
- Blev rekomenderad den speciellt mot finnar men har inte märkt av något resultat!
 
Betyg:


 
 
 
 
 
 
 

LÖRDAGEN 10/11 2012

Godmorgon!
 
Ska straxt pysa till affären för att köpa lite god lördagsfrukost! Funderar på att ta lördagen som min onyttiga dag då jag varken behöver tänka på vad jag ska äta eller att träna. I så fall ska jag köpa det fantastiska färska äppelbrödet som finns på ica, någon god ost till det och kanske juice! PÅ TAL OM JUICE! Visste ni att i många av de juicer som innehåller "fruktkött" igentligen innehåller pappersfibrer? En bekant var nämligen på jobb-beskök på en pappersfabrik som bland annat speciellt framtog pappersfibrer till juicer! (Nej inte förpackningarna utan I juicen) Det står på innehollsförtäckningen på juicepaketet men under något underligt namn! Så mycket vi inte vet om vad vi stoppar i oss!
 
Nu kurrar magen! 
 
 
Dessa bilder är från när Josefine och jag var tidiga in på krogen en dag ♥

Lilla fredagen

Dagens höjdpunkter:
 
•   Började med att gå en lång pw på 1.2 mil! Känner mig jätteduktig! 

                   •  Åkte in till stan och hämtade en matta till min mamma + hämtade Ludde å Mel!

               •  Födelsedags kalas hos min bror! Svägerskan hade lagat fina potatisar, hehe!
Åt en massa tårta också på allt och GUD så jävulskt gott det är när man förslker intala sig att man inte ska ♥




En läskig bild på min halloween sminkning! Näsan som jag hade byggt upp med latexlera gled dock ner när jag blev varm! Haha!



En mindre läskig bild från dagens PW! Så fint det var med sol! 
 

Autumn rain go back again from our long blanc summer!

Hej!
Funderar på att dra för gardinerna och måla en stor fet sol på dem så man slipper se verkligheten där ute. Vart är de där fantastiska soliga dagarna där de oranga löven på träden glöder som guld?
 
Började dagen med en kopp kaffe uppe hos min svägerska. ♥ Efter det så stack jag och tränade! Gick en mil och körde lite mage inne på gymmet. Känns så jätteskönt nu efteråt när jag har gjort det! Fortsätter jag såhär så är det inte helt orimmligt att jag droppar några kg innan jul. 
 
Nu har jag ätit lite lunch och ska snart göra mig iordning för att åka in till stan och träffa bästa Jos! Hon har varit bortrest över helgen så det ska bli fint att träffa henne igen! Då spelar lixom inte värdet någon roll! 
 
Måste köpa en present också till min kära bror som fyller 24 idag! Ska på kalas imorgon ochjag vill hitta något fint åt honom. 
 
En luggig dag




En oluggig dag
 
 
 
 

Höst depp?

Verkar som att det fungerade med att ta bort facebook kopplingen. Gud så skönt! Nu kan jag skriva av mig på ett helt annat sätt. 
Jag låter rubriken stå för ämnet. Sen jag kom hem från Madrid har jag varit helt ur gängorna. Det kan bero på att jag slarvade med medicinen under tiden jag var borta för hela min kropp kom helt ur balans. Jag äter medicinen som vanligt nu men jag kommer endå inte i fas. Jag känner mig hela tiden irriterad, rastlös och orolig.
 
På dagarna känner jag mig innstängd så fort jag vistas innomhus. Jag känner mig dålig i skolan och jag läser kurslitteraturen utan att fatta vad jag läser. Jag känner mig så jävla bortkommen och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag försöker ju att röra på mig nu och gå några km per dag och medan jag gör det känns allt rätt ok men när jag väl gör något annat kryper sig skiten på mig igen.
 
Detta börjar verkligen bli ett problem. Jag är van att ha dippar å toppar, det är ju för att reglera dessa jag äter min medicin men det brukar bli stabilt efter några dagar eller så. Nu har det bara dalat och dalat och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Bara att bita ihop och hoppas att allt löser sig. Det värsta när jag mår såhär är att jag försöker hitta på orsaker till mitt mående som inte finns. Nu har jag tillexempel skyllt allt på min vikt och fått för mig att jag måste gå ner 20 kg för att må bra? Hur sunt är detta? Men vid sånahärna situationer är det skönt att ha något att skylla på. Det gör allt lite mera kontrollbart. 
Snälla kan inte allt bara vända?
 
 
 
 

NOVEMBER

Detta är ett litet test! Har nämligen tagit bort kopplingen mellan facebook och min blogg. Vill inte att mina inlägg ska ploppa upp där just nu! Så nu vill jag se om det funkar!
 
I natt sov jag 17 timmar. Helt sinnessjukt! Somnade vid 4 tiden igår eftermiddag.. Drömde helt skumma saker, om det nu var en dröm, har ingen aning. Drömde att ett spöke kom in i sovrummet och jag var tvungen att prata med honom och berätta att jag ville sova. 
 
Nu ska jag bort till träningsverket och träna bort lite äckligt fett. Ska gå ner 20 kg nu. Haha.


RSS 2.0