WEEKEND

Tjabba! Fredag igen, det var ju fredag igår?! Känns så i alla fall, tiden går ju så himla fort! I natt har det inte varit så kul föe jag sov inte en blund. Gillar inte sådana nätter, vem gör det? Har städat lite nu på morgonen och grejat lite här på bloggisen, syns tegelväggen? Vilken makeover va!! Haha, ska försöka få till en piffig header snart så att det blir lite ordning och reda här.

Idag ska jag hönga lite på stan med Frey, antar att hon ska shoppa järnet, hehe. Själv får jag vara avundssjuk åskådare för mina pengar är ju slut. Till sånt, ja kläder och så. De sista shopping slantarna den här månaden ska gå åt inredning till nya lägenheten! Fast vem vet, kanske hittar lite detaljer till den på stan? Hihi.

En bild från i våras. Då var jag väldigt mörkhårig och allvarlig. Haha.



En önskan

Jag önskar mig en systemkamera! Är så trött på att inte kunna ta fina bilder med min tråkiga digitalkamera!
Frågan är vad jag ska köpa för kamera - okej jag tänker långsiktigt nu, kan inte köpa en nu men kanske om några månader - jag kan ju INGENTING om systemkameror, haha! Den ska vara bra, men den ska helst inte kosta över 5000 kronor. Får ta och åka till MediaMarkt någon dag och kika!

FÄRG


KANELBULLENS DAG

Idag var det ju kanelbulledagen 2011 men inte fick jag någon kanelbulle inte, ludvig lyckades ta fel i affären och köpte kardemummabullar istället. Kardemummabullar är inget att hänga i granen kan jag konstatera. Å andra sidan har jag ätit en kanelbulle till kaffet nästan varje dag jag är på universitetet så det får väll på nått sett väga upp.

Något roligt som snart händer är att vi ska flytta. Den 25:e närmare bestämt. Det ska bli så himla kul! Det är en 3a på 86 kvadrat, superstor med andra ord! Ni kan räkna med att det blir inredningsinlägg så det sjunger om det inom den närmaste framtiden! Nästa vecka ska jag och min vän Josefine åka till IKEA och då ska jag passa på att köpa lite prylar, inga möbler utan mer "piffa upp" stuff.




Idag har jag förövrigt varit på föreläsning, introduktionsföreläsning för den nya kursen som börjar nu. Imorgon är det läsardag så då stannar jag i norrköping. Skönt att inte behöva ge sig iväg!



Nu är det snart sovdags. Hörs imorgon!







Fynda på YVES ROCHER

Hallå! Härom dagen, igår faktiskt haha, så trallade jag och min vän Josefine förbi Yves Rocher. Det var fullt med folk i butiken och snart förstod vi varför. De hade ombyggnadsrea, 50% på allt! Det är alltid roligt med rea och man köper ALLTID saker man inte behöver, haha!

Det här var i alla fall det jag drog med hem.
Ögoncreme, läpp-penna, body scrub, nagellack, eyeliner, handtvål, duschkräm och en liten parfym.


Ps: Nu ska jag börja blogga mer aktivt, yes I will. ♥

Promenix

Är ute och promenerar, det är väldans kvavt ute och varmt är det också!

 


SÖNDAGEN ÄR DEN TRÅKIGASTE DAGEN PÅ VECKAN

Vad gör man igentligen på en söndag? Jag har diskat och städat, fixat till mattan framför skrivbordet. Nu då? Önskar att badet var öppet länge idag, så skulle jag kunna dra dit å simma några längder, men nu stänger det ju om 2 timmar.. Söndagen är helt klart den absolut tråkigaste dagen på veckan!

Frågan är..

Vilket jag ska ta.. blir nog inget för allt är så tråkigt idag. Då kan mina naglar vara lika TRÅKIGA som allt annat, höhö.

 


RSS 2.0