MORGONSTUND

Morgonstund har guld i mun? Hur är det man säger? Blev det helt fel nu?
Hur som så har jag inte guld i mun på min morgonstund, utan en fet jävla bulle. Såhär var det. Vaknade runt 11 och tog en härlig skål med jordgubbar och mjölk, ganska bra start på morgonen. DÅ ringer mamma och vill komma hit en snabbis och fika! Hon hade med sig krämiga bullar till var och en av oss (ludde har inte ätit sin än så den ska jag äta upp!) så jag satte på kaffe och utan att jag hann tänka på vad som skulle bli min första hälsosamma dag, hade en bulle slunkit ner i magen.
Nu sitter jag och dricker upp allt kaffe som finns kvar i kannan och läser en tidning!
Ack ack ack....

TIGER

Jag och ludvig har haft en diskussion om hurvida tigertröjor är okej eller inte okej. Med andra ord white trash markands tröja eller ball djurtröja. Ludde drar alla djurtröjor över en kam, jag däremot vet skillnaden.
Min nyinköpta tigertröja är en ok tröja. En shysst oversize med en tigerskalle på lixom, hade även tänkt att ha den som nattlinne.
Såhär ser den ut! - Astuff ju! Men...
Detta är vad jag skulle kalla en white trash tröja. Jag ser skillnaden! Gör ni? Ludde gört inte.
Haha, otroligt fånigt inlägg men jag kan inte släppa att han inte ser skillnaden!?!

SAKNAD

Det är något som jag saknar något helt otroligt och det är musiken som inte tar lika stor plats för mig längre. JAg minns när jag satt i timmtal med gitarren eller i studion å bara skrev skrev och skrev. Vissa saker blev bara halvklara eller så tog jag sakerna som blev bra till något annat. Var jag ledsen, då skrev coh spelade jag - det var då det blev som bäst. Minns hur jag skolkade flera gånger från skolan för att jag satt hemma och skrev istället haha. Nu är det andra saker som tar plats. Jag bor exempelvis inte ensam längre utan har en sambo och hans son att lägg min tid på, vilket jag mer än gärna gör. Endå kan jag inte bli låta bli att känna vemod. Jag saknar det verkligen. Ibland känns det som att allt bara maler på och att jag aldrig får något gjort. Jag som har så många drömmar och visioner. På något sett måste jag börja att skaffa mig TID.

HUMÖR

Har en ring jag tycker mycket om! Passar bra till mig och mina humörsvängningar!
Kommer från Gina Tricot.







Tänk om..

Jag hade haft biljett till Peace & Love. Då hade jag INTE missat dessa artister ♥

Dagen

Dagen har varit både bra och dålig. Det dåliga är att bilen fortfarande är trasig. Det tänker jag inte prata mer om! Det bra är att jag har varit ute lite, trots regnet. Tog bl.a. en promenad runt kanalen och åt lunch på bondens! Även varit och handlat lite!
Lite senare blev vi bjudna på fika uppe hos John och jossan, de bor på våningen över oss! Mysigt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1995850/images/2012/pic_207238620.jpg" class="image">


Morning glory

Godmorgon! Har varit vaken i ca en timme, men morgon räknas det fortfarande som! Tittar ner på gården och ser att det gigantiska partytältet är borta och äntligen är allt som vanligt igen, haha! Inget folk, bara vi i huset- gud så skönt! Solen börjar titta fram också ser jag. Kanske blir en solhängs dag med jordgubbar av den här dagen! Ludvig och Melvin har redan stuckit ner till trädgården så ensam ska jag avnjuta mitt morgonkaffe! Wie!
Idag var det inte melvin som väckte mig utan min lilla kusin Tilde stod och klappade mina fötter! Haha, älskade unge.
Jag och Tilde
Precis när jag hade blivit väckt av Tilde!

Head

ern ser lite i otakt med årstiden ut.. ska fixa en ny någon dag.
Tack för att ni lyssna. Over and out.
Tova

Midsommar

Oj vad jag känner mig irriterad! Det kliar innuti kroppen och jag biter på fingrarna hela tiden. Kan vara att jag har ätit så jävla dåligt nu under midsommar. Bara onyttigt och ingen riktig mat.
Igår firade jag i alla fall midsommar med min familj - mamma och pappa. Det var jag, Ludde, Melvin, min bror och min svägerska, min farbror och hela hans familj och kompisar till dem. Vi hade en supermysig kväll med mycket skratt! Jag gick och la mig vid 12, halv ett nån gång men hörde gitarr och sång nerifrån trädgåren till fram mot 2.
Här är en liten bild på mig och min svägerska vid vår lilla home made midsommarstång!

RSS 2.0