5

Yo!
Har precis varit och tränat! Skönt, skönt skönt. Men kände mig som en dallrande korv. Synd att dom har speglar på gymmen. Eller det kanske är just dom som motiverar till at kämpa lite extra, ja såklart är det så!
Jaa vad ska vi statsa på då? -15 kg till sommaren? Haha vi får se hur det blir med den saken. Gillar tyvärr mat lite för mycket. Men tränar man kan man ju faktiskt äta vad man vill också. Nästan. Äh, det bästa är att inte säga för mycket å bara go with the flow! Vi får helt enkelt se hur det blir med träning, kost och hela köret.
Är det någon av er som läser som har en blogg? Skulle så gärna vilja ha några att följa! Kan ni inte kommentera och skriva era bloggadresser så jag får börja följa er? Vore så kul!
En bild från kryssningen. Haha, Bambi och jag delade på en flaska bacardi som vi skulle blanda med sprite. Men inte fan sålde dom några plastmuggar i tax freen inte! Som tur var fanns det små små platsmuggar på toaletten i hytten som vi tog vara på. Vi hade även extremt eleganta drinkpinnar - tops. Ja, man tager verkligen vad man hager. ♥

Kommentarer
Postat av: frey

http://hjarterdamen.blogg.se/?tmp=05113201

2012-02-05 @ 11:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0